Witać

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ploomy
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.08
    • 13

Witać

A więc "nadejszła ta wiekopomna chwila"... aby się przedstawić. Mam na imię Marcin, z piwem jestem zaprzyjaźniony ju od wielu lat, ale jakoś dopiero niedawno trafiłem na to forum. Mam nadzieję, że znajdę tu drugą już wirtualną rodzinę zaraz po miłośnikach motoryzacji z forum roverki.pl. Na razie pozdrawiam serdecznie wszystkich smakoszów złocistego napoju, znad kufelka "Dawnego" z Konstancina
  • natalka
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2010.07
    • 128

dobry wieczór
    Doba ma 24 godziny,skrzynka 24 piwa...przypadek?

Comment

• Maggyk
      Szara Adminiscjencja
      🍼
      • 2004.05
      • 5618

Witaj Marcinie i baw się tu dobrze
      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
      Piwo domowe -
      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• ploomy
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2010.08
        • 13

A jakżeby można źle się bawić w takim pozytywnie podchmielonym towarzystwie

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
          Ekwador, Quito, Jose J.Olmedo E1-136, Bandido Brewing
          pebejot
          Przechadzając się po centrum Quito wystarczyło zboczyć 50 metrów z jednej z głównych arterii w boczną uliczkę, aby odnaleźć pełen uroku i kontrastów minibrowar o groźnej nazwie "Bandido Brewing".
          Niepozorna narożna kamienica prezentująca nieład architektoniczny to adres...
          2020-04-03, 11:48
        • yavo
          Yavo warzy
          yavo
          W końcu nadeszła ta wiekopomna chwila i podjęta została decyzja o zakupie zestawu startowego PuchMistrz Pro wraz z brewkitem Piwo domowe jasne piWES-01 1,7 kg. Na początek warzymy z brewkitów, choć zakupione już zostały zestawy redakcyjne z ekstraktów. Warzenia z zacieraniem na razie nie przewidujemy,...
          2018-02-25, 12:18
        • dkrasnodebski
          17 i 18 IX 2005 - Tajemnicze koncerty mało znanej kapeli rockowej ;-)
          dkrasnodebski
          Nadejszła wiekopomna chwila, więc podaję co następuje w kwesti tajemniczego koncertu, tajemniczej kapeli o inicjałach RS
          Fakty są takie:
          17 IX 2005 - godzina 18 Warszawa, Plac Zamkowy
          18 IX 2005 - godzina 15 Warszawa, Podzamcze
          2005-09-07, 13:38
        • Marusia
          Wysyłanie piw domowych na konkursy - ryzyko zepsucia piwa.
          Marusia
          Nadejszła wiekopomna chwila, w której zdecydowałam się wysłać piwa na konkurs w Żywcu.

Slavoy zapakował piknie, jeszcze wpadłam na pomysł, żeby wsadzić do paczki 1,5 l peta z zamrożoną wodą, żeby piwka miały przyjazną atmosferę w trakcie podróży (dolna fermentacja)....
          2009-06-08, 16:09
        • trybek72
          Browar Domowy "Trybek"
          trybek72
          witam wszystkich na forum piwowarów domowych.nadejszła wiekopomna chwila,warka nr 2 chłodzi się i czeka na dodanie drożdży.mianowicie jest to kolsch z zestawu browar.biz.zacieranie przebiegło bez niespodzianek ,problem miałem z ustawieniem temperatur ale to są uroki gotowania na kuchence gazowej.po...
          2013-03-25, 17:47
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...