Witam wszystkich piwomaniaków :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • skopens
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.08
    • 1

Witam wszystkich piwomaniaków :)

Witam

Mam na imię Artur i na forum ściągnąłem, ponieważ mam w najbliższych planach zakup sprzętu do własnego warzenia piwka. Myślę, że w ciągu miesiąca coś się wykluje z moich planów. Piwko oczywiście lubię, najbardziej jednak lubię eksperymentować i poznawać nowe smaki i gatunki - stąd mój pomysł na własną produkcję .

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów .
    Skopens
  • jacekwm
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.12
    • 19

Witam !
    Poodzenia ! Ja już dawno miałem zamiar warzenia,szkoła,praca,nie dają mi szans.
    Pozdrawiam!

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
      dadek
      30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
      Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
      2024-05-24, 00:56
    • ignacyk
      Witam wszystkich
      ignacyk
      Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
      2023-07-17, 15:52
    • bastion
      Słowacja. Prievidza, Gorazdovo Nabrezie 50, Camelot Pub.
      bastion
      W 2020 roku zaczął warzyć piwo browar rzemieślniczy Galgenberg mieszczący się w małym miasteczku - Nitrianske Pravno na Słowacji.
      Miałem ochotę tam zaglądnąć, ale po rozmowie z właścicielem okazało się że w dniu w którym mogłem przyjechać, niestety nikt nie pracował. Nie...
      2023-03-01, 00:43
    • dadek
      Dolní Dunajovice, Mlýnská, Pivovar Wild Creatures
      dadek
      To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
      2022-09-08, 03:08
    • dadek
      Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
      dadek
      Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
      2022-01-15, 04:06
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...