Siemka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• rosjan
    Siemka ;)
    rosjan
    Witajcie
    Zacząłem pare lat temu od bimbru i skusiłem się na amatorską produkcję złotego trunku. Przygotowuję się do pierwszego warzenia i ... moja kobieta wyraziła zgodę pod warunkiem, że będzie to piwo „BIO”.
    Mielibyście jakieś uwagi, sugestie?
    Pozdrawiam
    rosjan
    2020-03-04, 17:54
  • kaczka116
    broVca, Siemka
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-07-06, 18:13
  • dadek
    Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
    dadek
    Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
    2025-01-29, 03:15
  • Serokomlak
    Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
    Serokomlak
    Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
    2024-10-27, 00:16
  • heckler
    Višňové, Višňové 148, Zmolský pivovar
    heckler
    Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
    Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
    Na szczęście ulica przy...
    2024-06-25, 08:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...