Witam Wszystkich Szanownych użytkowników.Jestem tutaj nowy.Na imię mi Klaudek.Pochodze z Górnego Śląska a dokładnie z Mikołowa,aktualnie mieszkam w Zamościu na lubelszczyżnie Postanowiłem odwiedzić ów stronkę ponieważ mam zamiar zacząć ważyć piwko w domu.Pozdrawiam Wszystkich smakoszy złocistego trunku.
Witam!!!!
Collapse
X
-
Witaj, proponuję od razu zacząć pierwszą lekcję - piwo warzymy. No chyba, że zamierzasz zaopatrzyć się w wagę i będziesz ważył na niej piwo, wtedy to inna bajkaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziWitaj, proponuję od razu zacząć pierwszą lekcję - piwo warzymy. No chyba, że zamierzasz zaopatrzyć się w wagę i będziesz ważył na niej piwo, wtedy to inna bajkaJeśli mijasz się z prawdą, to się jej przynajmniej ukłoń
Comment
-
-
Nie zaczęłam się jeszcze czepiać.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika klaudek Wyświetlenie odpowiedziszara... się nigdy nie myli????nigdy się nie przydarzyło ??? hee żeby się tak od razu czepiaćMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Witam Wszystkich Szanownych użytkowników.Jestem tutaj nowy.Na imię mi Klaudek.Pochodze z Górnego Śląska a dokładnie z Mikołowa,aktualnie mieszkam w Zamościu na lubelszczyżnie Postanowiłem odwiedzić ów stronkę ponieważ mam zamiar zacząć warzyć piwko w domu.Pozdrawiam Wszystkich smakoszy złocistego trunku.Jeśli mijasz się z prawdą, to się jej przynajmniej ukłoń
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika klaudek Wyświetlenie odpowiedzijuż się poprawiłem
Nie "ów stronkę", tylko "ową stronkę".
Comment
-
-
Witaj Klaudek, czytaj, pytaj i się nie zniechęcaj - my tu się wszyscy poprawiamy - taki fikołek na punkcie poprawnej pisowni
Comment
-
Comment