Ahoj, tutaj Iggy z Zabrza, wielbiciel piw zza południowej granic.
ahoj
Collapse
X
-
a więc kilka słów o mnie.
Mam 27 lat, własnie jestem na zakonczeniu mojej edukacji na Politechnice Slaskiej. Ale nie o pierdoły tu chodzi. Jestem amatorem fotografi i wiernym kibicem Górnika Zabrze. Moja pasja pozwala mi czesto podrózować umożliwiając degustowanie lokalnych piw.
Tyle może o mnie w wielkim skrócie.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 -
Wpadła nam w rączki mała ilość nowej odmiany Żateckiego Poloranego Cervenaka - Saaz Shine - w granulacie.
Chmiel ten może np. nieco urozmaicić klasycznego pilsa czeskiego / svetleho lezaka i np india pale lagery.
Polecam sprawdzić jak się sprawuje w warzeniu no i wrzucić...-
Channel: Surowce
2024-12-16, 21:31 -
-
Filozofia robienia sera
Rozmowa z Piero Sardo, współzałożycielem ruchu Slow Food, prezesem Fundacji na rzecz Bioróżnorodności, która wspiera małe lokalne firmy zagrożone upadkiem.
Rz: Kiedy ostatni raz jadł pan w restauracji McDonald’s czy KFC?
Piero...-
Channel: Kulinaria
2007-11-23, 09:27 -
-
Z rozpędu napisałem, że warzą w browarze ReCraft, bo na puszce jest "Produced in EU", ale już zapach i barak filtracji wskazuje na nasz kraj
"German Helles"
Ekstr. 12%, alk. 4,9%
Aromat - dziwaczny. Kwaskowo-drożdżowo-owocowy, pod...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-09, 01:23 -
-
Smakoszom piwa kilka słów o jagodziankach i ich dniu (za https://dzienjagodzianki.pl ).
Jagodzianki to symbol końca roku szkolnego i początku wakacji. Kwintesencja smaku beztroskiego lata i najsłodszych wspomnień. Najbardziej unikatowy polski deser na skalę światową! Dzień Jagodzianki...-
Channel: Kulinaria
2024-07-02, 09:08 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment