Gal welcomes

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gal
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.10
    • 6

Gal welcomes

Witam
    Z tej strony Gal doktorant z Warszawy od wielu wielu lat miłośnik złotego nektaru, ciekłego chleba czy jak tam kto zwie piwo . Osobiście lubie lubie portery. Właśnie zaczynam brać się za warzenie, a i witam wszystkich Forumowiczów
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Witaj, udanych warek życzę
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Nepomucen, Michael
      e-prezes

Zapewne duża część userów pamięta, że lubię dynię w piwie (lub piwo w dyni, bo i to robiłem). Po paru latach posuchy festiwalowej musiałem sprawdzić jak obecnie piwowarzy podeszli do tematu piwa dyniowego. Wielu pamięta takie z początku fali kraftu, po tym jak grzyby po deszczu...
      2022-11-29, 13:43
    • dadek
      Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
      dadek
      Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
      2022-01-15, 03:06
    • heckler
      Brno, Náměstí Svobody 93/22, Pivovar U Tomana
      heckler
      W okresie międzywojennym działający już w kilku innych miejscach w Brnie znany cukiernik Emanuel Toman zakupił dom w centrum miasta na ulicy Svobody. Jako znany koneser słodkości właśnie w tym miejscu otworzył cukiernię, którą odwiedziło wielu znanych w Czechach ludzi. W śród nich byli...
      2019-02-27, 07:47
    • kaczka116
      Wąsosz, [Kraft Lab] Lubię Odloty
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-05-02, 11:13
    • heckler
      Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
      heckler
      Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
      Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
      ...
      2023-03-22, 16:08
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...