Siema! Łukasz z tej strony. W pierwszym poście wypadałoby się chociaż przywitać . Początkujący piwosz ze mnie, ale z ambicjami. Choć cały czas wydaje mi się, że jestem w sprawie piwa laikiem, mam nadzieję to zmienić. Jeszcze raz witam wszystkich
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Managarm
Siema! Łukasz z tej strony. W pierwszym poście wypadałoby się chociaż przywitać . Początkujący piwosz ze mnie, ale z ambicjami. Choć cały czas wydaje mi się, że jestem w sprawie piwa laikiem, mam nadzieję to zmienić. Jeszcze raz witam wszystkich
Witaj!
Rozumiem, że opijasz się piwami z twojego lokalnego browaru.
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
Witam wszystkich!:]
Zaczynam poważniejszą i bardziej świadomą przygodę z piwem. Za sobą mimo młodego wieku mam już znaczne ilości zaliczonych koncerniaków, od ponad roku odkryłem piwną rewolucję. Pomimo wszystko pozostaje jednak wierny tradycyjnym (broń Boże lagerowi!) stylom piwnym...
Comment