Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Adig
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.12
    • 1

Witam

Witam wszystkich, zarejestrowałem się na forum w celu poszerzenia wiedzy na temat wybitnego trunku

chciałbym zaprosić do wzięcia udziału w ankiecie na temat piwa,robię badania do szkoły na ten temat

pozdrawiam
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24055

Witaj!

Dobrą zasadą jest sprawdzenie ortów przed puszczeniem w świat swoich tekstów, także treści ankiet
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Twilight_Alehouse
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.06
      • 6310

Nie wypełniłem, bo poza błędami ortograficznymi, ankieta jest po prostu kiepsko zrobiona.
      W pytaniu o miejsce zakup piwa brakuje odpowiedzi podstawowej dla wielu forumowiczów, czyli "w sklepie specjalistycznym". No i czym niby ma być ten "wiodący producent"? Wiodący pod jakim względem? Jakości piwa? Wielkości sprzedaży? Ilości browarów?

Comment

Related Topics

Collapse

• kurek93
        Pszenica z błędami.
        kurek93
        Witam.
        Wczoraj zrobiłem swoje drugie piwko, pierwsze z zacierania. Piwko pszeniczne z zestawu BA,Hefeweizen Jasne pszeniczne 13blg. Oczywiście,nie obyło się bez problemow i przemyśleń.
        • słód Weyermann® pszeniczny jasny - śrutowany,
        • słód Weyermann® pilzneński - śrutowany,
        • słód Weyermann®
        ...
        2023-01-13, 11:28
      • Michal2018
        Ankieta na temat piwowarstwa
        Michal2018
        Cześć.

Z góry przepraszam, jeśli to złe miejsce na ten temat i proszę moderatorów o ewentualne przekierowanie.

Do meritum przechodząc.

Jeśli chcielibyście pomóc i poświecić 5 minut na wypełnienie ankiety, to byłbym bardzo...
        2018-12-05, 21:32
      • etman
        Warzenie bez kompromisów, Randy Mosher (wydanie polskie)
        etman
        Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.

Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.

Zawiera polski dodatek...
        2025-01-03, 01:43
      • heckler
        Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
        heckler
        ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
        2024-12-30, 09:20
      • Randi
        Browary na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej
        Randi
        Witam,

Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
        Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...
        2024-02-21, 17:12
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...