Witam wszystkich - myślę, że w związku z zajęciem się bardziej aktywnym (a przynajmniej próbą) forum należałoby się w końcu przedstawić
Konto założyłem daaawno - możliwe, że niedługo po tym, jak zacząłem pić piwo Czyli znowu nie tak dawno - mam 22 (rocznikowo) lata.
Obecnie zajmuję się studiowaniem i jazdą z lublina (skąd pochodzę i jestem... związany ) do warszawy - gdzie studiuję.
Samym piwem zainteresowałem się tak bardziej dość przypadkowo - będąc młodym pijącym (2 miesiące przed 18tką ) zamówiłem u taty, który wybierał się na wycieczkę do Czech, Kelta (bo miał kiedyś ceramiczne zamknięcie...). Trochę się zdziwiłem, gdy zamiast Kelta słowackiego - dostałem Kelta czeskiego - który wtedy był zdecydowanie najlepszym piwem, jakie piłem... Jako, że lubię wiedzieć nieco więcej, szukałem na jego temat jakichś informacji - i tak (najprawdopodobniej ) trafiłem też tutaj
A z piw, które najchętniej piję - to na pewno ciemniaki różnej maści, przy czym lubię też piwa dość niskoalkoholowe - można się częściej/dłużej delektować
A najczęściej to chyba Perłę chmielową, chociaż zobaczymy, jak będzie w tym roku - od nowego zacząłem, jak na razie regularnie, korzystać z Dziennika Piwnego
Pozdrawiam i duże
Konto założyłem daaawno - możliwe, że niedługo po tym, jak zacząłem pić piwo Czyli znowu nie tak dawno - mam 22 (rocznikowo) lata.
Obecnie zajmuję się studiowaniem i jazdą z lublina (skąd pochodzę i jestem... związany ) do warszawy - gdzie studiuję.
Samym piwem zainteresowałem się tak bardziej dość przypadkowo - będąc młodym pijącym (2 miesiące przed 18tką ) zamówiłem u taty, który wybierał się na wycieczkę do Czech, Kelta (bo miał kiedyś ceramiczne zamknięcie...). Trochę się zdziwiłem, gdy zamiast Kelta słowackiego - dostałem Kelta czeskiego - który wtedy był zdecydowanie najlepszym piwem, jakie piłem... Jako, że lubię wiedzieć nieco więcej, szukałem na jego temat jakichś informacji - i tak (najprawdopodobniej ) trafiłem też tutaj
A z piw, które najchętniej piję - to na pewno ciemniaki różnej maści, przy czym lubię też piwa dość niskoalkoholowe - można się częściej/dłużej delektować
A najczęściej to chyba Perłę chmielową, chociaż zobaczymy, jak będzie w tym roku - od nowego zacząłem, jak na razie regularnie, korzystać z Dziennika Piwnego
Pozdrawiam i duże
Comment