Piwu CZEŚĆ!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kerry1987
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.02
    • 17

Piwu CZEŚĆ!!

Witam serdelecznie wszystkich, jestem z Łodzi, kolekcjonuje podstawki oraz puszki od piwa. Czesc mojej kolekcji mozecie zobaczyc na www.piwa.swiata.pl Zapraszam do zagladania na strone, z dnia na dzien bedzie wiecej jak narazie podstawek, w pozniejszym terminie puszki.

Related Topics

Collapse

• darekd
    ReCraft, [Piwne Podziemie], Ticket to Hell
    darekd
    Z rozpędu napisałem, że warzą w browarze ReCraft, bo na puszce jest "Produced in EU", ale już zapach i barak filtracji wskazuje na nasz kraj

"German Helles"

Ekstr. 12%, alk. 4,9%

Aromat - dziwaczny. Kwaskowo-drożdżowo-owocowy, pod...
    2024-12-09, 02:23
  • Szymekub3
    Skąd są te puszki?
    Szymekub3
    Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
    Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
    Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
    W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
    2023-02-02, 20:03
  • e-prezes
    Browar Stu Mostów, The headless horseman
    e-prezes
    Trochę to zaskakujące, że właśnie to piwo dyniowe nosi imię mitycznej postaci znanej z legend i przekazów pisanych czy też już z współczesnej twórczości audiowizualnej. Głowę postać z etykiety puszki piwa posiada i ja jej po wypiciu nie straciłem.
    Piwo ma dość pokaźny baling - 23 stopnie,...
    2022-11-29, 17:41
  • heckler
    Lednice, Břeclavská 368, Pivovar Lednice
    heckler
    Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
    W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...
    2022-08-31, 11:17
  • jaqubowski
    Puszki po piwie
    jaqubowski
    Cześć,
    Sprzedam bądź wymienię się puszkami po piwie.
    Puszki możecie obejrzec na zdjęciach zamieszczonych na dysku: https://drive.google.com/folderview?...mmjN9VU3KUZkKQ
    W razie pytań podrzucam kontakt do siebie: 601700470
    Cena do uzgodnienia z zainteres...
    2021-06-10, 22:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...