Witam :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bertesz
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.02
    • 2

Witam :)

Witam serdecznie!

Od roku przeglądam regularnie forum. Dziś przyszedł czas żeby się z Wami przywitać i podyskutować od czasu do czasu
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24004

Może zmobilizujesz sekcję poznańską, bo jak na razie to ja muszę Wam organizować spotkania
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10795

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
      Może zmobilizujesz sekcję poznańską, bo jak na razie to ja muszę Wam organizować spotkania
      W sobotę mamy spotkanie wyjazdowe w Zielonej Górze
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• Basik
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.06
        • 1308

Witamy na forum, baw się tu dobrze, Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
          Komorniki k/Poznania, Poznańska 48, The Dublin Inn Grill Bar & Coffee
          pebejot
          Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
          Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
          2022-06-19, 18:09
        • Serokomlak
          Islandia, Rejkiawik (Reykjavík), Skútuvogur 1G, Malbygg
          Serokomlak
          Najdalej na północ położna stolica - Rejkiawik, skrywa jedną z perełek islandzkiego piwowarstwa - mikrobrowar Malbygg.
          Malbygg Taproom - Brewery Bar and Beer Shop to miejsce, które zdecydowanie warto odwiedzić - nie tylko biorąc pod uwagę fakt, że w zwykłych sklepach można się uraczyć...
          2024-09-26, 19:28
        • bastion
          Bułgaria, Mezdra, Ul. Pazara, Hotelski Kompleks Ariel.
          bastion
          Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
          Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...
          2024-09-04, 21:16
        • zasada
          Śrutownik Brewferm - Grain Gorilla
          zasada
          Kupiony jako używany z dwa lata temu. Wykorzystany tylko kilkukrotnie. W związku ze zminimalizowaniem warzenia stał się zbędny.
          350 PLN za śrutownik w takim stanie wydaje mi się korzystną i niespotykaną w Internetach ceną.
          Preferowany odbiór osobisty - poznańska WIlda, wysyłka...
          2024-08-27, 14:18
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...