Witam z małopolski

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kielek06
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.03
    • 15

Witam z małopolski

Witam brać forumową!
    Trafiłem tu jakoś przez przypadek i chyba już zostane znudziły mi się powszechnie znane piwa więc zacząłem próbować nie znanych mi dotąd piw, to forum okazało się kopalnią wiedzy w tym temacie więc teraz pochłaniam wiedze i piwa
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

No to miłego wchłaniania życzę Zarówno wiedzy jaki i nowych piw
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
      heckler
      Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
      2025-01-31, 11:11
    • etman
      Piwowar nr 51
      etman
      Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
      2024-12-10, 18:48
    • pebejot
      Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
      pebejot
      Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
      Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
      2024-09-08, 23:21
    • darekd
      Reichenbrand, Reichenbrander Red Ale
      darekd
      Browar z saksońskiego Chemnitz.

11,3% ekstr.
      4,8% alk.
      36 IBU

https://reichenbrander.de/bier/red-ale/

Aromat - owocowy start z liczi i jagodami, trochę ciastkowego słodu, z tyłu lekki chmiel
      Piana - wyższa, średnia trwałość z dłuższym...
      2022-10-01, 00:32
    • pebejot
      USA, San Francisco, 1150 Howard St, Cellarmaker Brewing Co.
      pebejot
      Browar rzemieślniczy w San Francisco, otwierający się kilka razy w tygodniu na kilka godzin dla swoich klientów z własnym wyszynkiem.
      Cellarmaker Brewing działa od 2013 roku, nieco na uboczu miasta w nieciekawej dzielnicy, zwłaszcza po zmroku, gdy ulice miasta opanowują bezdomni, rozkładając...
      2022-04-21, 14:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...