Witam, od jakiegoś już czasu przeglądałem forum i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Lektura działu sklepy z piwem dostarczyła mi pomysłów na wiele wypraw
Witam i współczuję nieposiadania dedykowanego sklepu w Opolu
Nie no Art dla początkującego piwosza nie jest tak tragicznie:
- Piotr i Paweł: Ciechany, Fortuny, Gniewosze, Czarnków, trochę z Witnicy, Ambera i trochę z Belgii, Niemiec, Anglii i Ukrainy
- Alma: Grybów, trochę z Ukrainy i inne zagraniczne, ostatnio coś z Pokrówki widziałem.
- no i dla lokalnego patrioty z Namysłowa jest wszędobylskie Zamkowe i Kozackie
Mimo wszystko przydałby się lepszy wybór, zresztą sam głównie kupuje we Wrocku i na Śląsku.
Nie no Art dla początkującego piwosza nie jest tak tragicznie:
- Piotr i Paweł: Ciechany, Fortuny, Gniewosze, Czarnków, trochę z Witnicy, Ambera i trochę z Belgii, Niemiec, Anglii i Ukrainy
- Alma: Grybów, trochę z Ukrainy i inne zagraniczne, ostatnio coś z Pokrówki widziałem.
- no i dla lokalnego patrioty z Namysłowa jest wszędobylskie Zamkowe i Kozackie
Mimo wszystko przydałby się lepszy wybór, zresztą sam głównie kupuje we Wrocku i na Śląsku.
Początkujący to ja jestem na forum Wszystko to co opisałeś już próbowałem. Wymienione sklepy odwiedzam mniej więcej raz w tygodniu w poszukiwaniu nowości.
I mam pytanko. Gdzie w miare blisko od Opola (tak do 150km) jest możliwie największy wybór zwłaszcza piw egzotycznych? Jutro mam wolne i wybieram się do Bomi do Katowic.
Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
Comment