Witam, od jakiegoś już czasu przeglądałem forum i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Lektura działu sklepy z piwem dostarczyła mi pomysłów na wiele wypraw
Witam z Opola
Collapse
X
-
Witam i współczuję nieposiadania dedykowanego sklepu w Opolu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWitam i współczuję nieposiadania dedykowanego sklepu w Opolu
- Piotr i Paweł: Ciechany, Fortuny, Gniewosze, Czarnków, trochę z Witnicy, Ambera i trochę z Belgii, Niemiec, Anglii i Ukrainy
- Alma: Grybów, trochę z Ukrainy i inne zagraniczne, ostatnio coś z Pokrówki widziałem.
- no i dla lokalnego patrioty z Namysłowa jest wszędobylskie Zamkowe i Kozackie
Mimo wszystko przydałby się lepszy wybór, zresztą sam głównie kupuje we Wrocku i na Śląsku.
Comment
-
-
Słusznie słusznie Jednak w temacie ogólnie niewielkiego wyboru ciekawego piwa jestem doszczętnie zepsuty podobnie co i Kolega Abernacka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kwadri Wyświetlenie odpowiedziNie no Art dla początkującego piwosza nie jest tak tragicznie:
- Piotr i Paweł: Ciechany, Fortuny, Gniewosze, Czarnków, trochę z Witnicy, Ambera i trochę z Belgii, Niemiec, Anglii i Ukrainy
- Alma: Grybów, trochę z Ukrainy i inne zagraniczne, ostatnio coś z Pokrówki widziałem.
- no i dla lokalnego patrioty z Namysłowa jest wszędobylskie Zamkowe i Kozackie
Mimo wszystko przydałby się lepszy wybór, zresztą sam głównie kupuje we Wrocku i na Śląsku.
I mam pytanko. Gdzie w miare blisko od Opola (tak do 150km) jest możliwie największy wybór zwłaszcza piw egzotycznych? Jutro mam wolne i wybieram się do Bomi do Katowic.
Comment
-
-
Wrocław - Drinkhala, Browarek, Magnat...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment