Cześć wszystkim :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mezopotam
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.03
    • 2

Cześć wszystkim :)

Z tej strony Mezopotam z Rzeszowa - bardzo początkujący miłośnik "innych" piw Mam nadzieję spędzić tu więcej czasu i dowiedzieć się więcej o tym - jakże szlachetnym - trunku, jakim jest piwo
  • skitof
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2007.11
    • 2485

Witaj, też mamy nadzieję, że zagościsz na forum na dłużej

Comment

Related Topics

Collapse

• Radarowiec
      Hej wszystkim!
      Radarowiec
      Cześć wszystkim, dopiero przymierzam się do warzenia, ale dziś postanowiłem się przywitać, mimo że na forum jestem już biernym obserwatorem od pewnego czasu

Polecam wszystkim stronę z opiniami firmy Feniko. Więcej znajdziecie tutaj: https://pozyczkase.pl/feniko-opinie-klientow-i-recenz...
      2022-02-07, 21:48
    • Ahumba
      Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
      Ahumba
      W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
      2025-02-11, 20:31
    • dadek
      Kostrzyn Wielkopolski, Okrężna 18. Browar Harpagan
      dadek
      Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
      2024-11-20, 02:51
    • heckler
      Czechy, Kolín, Heverova 502, Pivovar Prádelník
      heckler
      Wokół Kolina już od jakiegoś czasu działają sobie dwa browary, a od tego roku w centrum miasta rozpoczął swoją działalność trzeci browarek o nazwie Pivovar Prádelník.
      Swoją siedzibę browarek ma w dwupiętrowym, kwadratowym domu żywcem wyjętym jakby z lat 70-tych. Jak to mam...
      2019-09-14, 08:41
    • heckler
      Czechy, Nové Hrady 143, Pivovar Zevlův Mlýn
      heckler
      Nové Hrady to kolejne na naszej trasie położone tuż przy Austriackiej granicy miasteczko. W małym, ładnym i niespełna trzy tysięcznym mieście można zwiedzić sobie skromny, ale ładny zamek, pałac, a natomiast dla wolących dziką przyrodę polecam spacer, a najlepiej wsiąść na rower i...
      2019-06-06, 06:35
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...