Witam! Witam! wszystkich!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TraczJanusz
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.04
    • 74

Witam! Witam! wszystkich!

Witam wszystkich serdecznie, nazywam się Janusz Tracz i chętnie się podzielę swoimi przemyśleniami na temat piw regionalnych których jestem pasjonatem jako znawca smaku i dobrego gustu.

PS. Oprócz dobrego piwa lubię podróże i muzykę szczególnie z lat 80
    Ostatnia zmiana dokonana przez TraczJanusz; 2011-04-21, 18:39.
  • Nadodrzak
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.04
    • 73

Janusza zawsze ceniłem za diaboliczny rozmach połączony z ascetyczną powściągliwością. Miło, że postanowił do nas dołączyć.
    Zôpadny Kaszëba

Comment

• TraczJanusz
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2011.04
      • 74

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Nadodrzak
      Janusza zawsze ceniłem za diaboliczny rozmach połączony z ascetyczną powściągliwością. Miło, że postanowił do nas dołączyć.
      Mnie również jest bardzo miło, w końcu to nie byle jakie miejsce, idealne dla czarnych charakterów takich jak ja.

Pozdrawiam

Comment

Related Topics

Collapse

• ignacyk
        Witam wszystkich
        ignacyk
        Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
        2023-07-17, 14:52
      • Grzegorz_D
        Witam wszystkich forumowiczów.
        Grzegorz_D
        Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
        2018-09-23, 22:03
      • darekd
        2024.06.21-23, XIV Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa
        darekd
        Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
        Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą

Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
        2024-06-04, 03:20
      • DarkBoyZbo
        Witam wszystkich
        DarkBoyZbo
        Witam jestem Dawid fanatyk piwa zrobiłem prezentacje 15 największych browarów w Polsce
        Pomogłem sobie waszym forum mogę wam ja zaprezentować? Jak chcecie zobaczyc to gdzie jest odpowiedni dzial gdzie moge to zamiescic?
        2018-07-30, 19:47
      • oskar_h
        Witam wszystkich!
        oskar_h
        Witam serdecznie wszystkich piwowarów i miłośników piwa. Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z warzeniem piwa w domu i liczę na to że na tym forum znajdę wiele cennych, pomocnych informacji!
        2017-09-26, 15:47
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...