Witam wszystkich!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • OhioAlabama
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.05
    • 1

Witam wszystkich!

Witam wszystkich piwoszy i piwowarów. Jestem Wojtek i trafiłem tu zupełnie przypadkiem dzięki książce "Piwo, wino i nalewki" B. Jakimowicz-Klein. Sposoby wytwarzania piwa, jego historia, unikalność smaku i ilość odman, to wszystko jest absolutnie fascynujące. Mam nadzieję, że dużo się tu od Was jako od doświadczonych kolegów i koleżanek dowiem. Pozdrawiam wszystkich!
  • beerek62
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2010.04
    • 1051

Witaj. Trafiłeś może przypadkiem, ale mam nadzieję, że nie będziesz przypadkowym forumowiczem
    Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
    Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

• Basik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1308

No i miło powitać na forum kolejną osobę z Wrocławia

Comment

Related Topics

Collapse

• ignacyk
        Witam wszystkich
        ignacyk
        Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
        2023-07-17, 14:52
      • Grzegorz_D
        Witam wszystkich forumowiczów.
        Grzegorz_D
        Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
        2018-09-23, 22:03
      • heckler
        Bakov nad Jizerou, Brigádnická 734, Pivovar Garp
        heckler
        Historia browaru Garp jest bardzo podobna do historii innych browarów działających już w Czechach. Właściciel, oraz piwowar Lubomir Kubec najpierw warzył piwo jako browarnik domowy, a po uzyskaniu wszystkich niezbędnych dokumentów od zeszłego roku piwo warzy już na większą skalę. Dokładnie...
        2019-04-09, 05:41
      • Wojti4
        witam wszystkich
        Wojti4
        Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
        Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...
        2018-03-09, 12:22
      • Ahumba
        2025.05.30-06.01 - Kielce, III Świętokrzyski Festiwal Piwa
        Ahumba
        na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
        Start
        2025-05-30
        Koniec
        2025-06-01
        Adres
        Kielce, Rynek
        2025-02-11, 21:44
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...