Witam serdecznie zacne grono piwowarów domowych. Mam nadzieje, ze uda mi się do Was dołączyć. Jestem z Lublina i trochę po czterdziestce. Żona powiedziała kiedyś: "znalazłbyś sobie jakieś inne hobby, a nie tylko rower i rower." No to pomyślałem chwilę i znalazłem. Mam za sobą trzy warki z brew-kitów.Czekam na dostawę surowców i wkrótce pierwsze warzenie z zacieraniem.
Witam
Collapse
X
-
Witam serdecznie zacne grono piwowarów domowych. Mam nadzieje, ze uda mi się do Was dołączyć. Jestem z Lublina i trochę po czterdziestce. Żona powiedziała kiedyś: "znalazłbyś sobie jakieś inne hobby, a nie tylko rower i rower." No to pomyślałem chwilę i znalazłem. Mam za sobą trzy warki z brew-kitów.Czekam na dostawę surowców i wkrótce pierwsze warzenie z zacieraniem.
Tak czy owak witaj i powodzeniaComment
Related Topics
Collapse
-
Nové Hrady to kolejne na naszej trasie położone tuż przy Austriackiej granicy miasteczko. W małym, ładnym i niespełna trzy tysięcznym mieście można zwiedzić sobie skromny, ale ładny zamek, pałac, a natomiast dla wolących dziką przyrodę polecam spacer, a najlepiej wsiąść na rower i...
-
Channel: Czechy
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...-
Channel: Czechy
-
-
Działający od 2012 r. browar w Astorii, części nowojorskiego Queensu, na którym jest to podobno pierwszy założony browar od czasów prohibicji
Stout z czekoladą, wanilią oraz laktozą (chocolat milk stout) o zaw. alk. 6%
https://www.singlecut.com/
Aromat - czekolada,...-
Channel: USA
2025-02-02, 01:09 -
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment