Witam wszystkich serdecznie!
Czytelnikiem browarbizu jestem od ładnych kilku miesięcy, natomiast piwowarstwem domowym zajmuję się od wczoraj - moja pierwsza warka została uwarzona i odstawiona do fermentacji
Nie jestem zagorzałym fanem pisania na forach i nie wypowiadam się za często (tutaj to mój pierwszy post), ale w oczekiwaniu na koniec fermentacji czymś się trzeba zająć, więc postanowiłem się przedstawić na dobry początek , a tak na poważnie to miło mi dołączyć do społeczności forum. Po tym przydługim wstępie kilka słów o mnie:
lat 30, zainteresowania szerokie, głównie historia, kuchnia (kuchnia historyczna?), no i oczywiście Piwo - nie mam szczególnych upodobań co do stylu piwa, aczkolwiek najczęściej chyba pijam pilsy i portery.
Gdyby ktoś z Lublina lub okolic przeczytał ten temat na forum, to super - chętnie nawiążę kontakt z innymi zapaleńcami , a tymczasem jeszcze raz wszystkich witam,
Wasze zdrowie
P.S. Pisząc używam znaków interpunkcyjnych i wiem, co to ortografia
Czytelnikiem browarbizu jestem od ładnych kilku miesięcy, natomiast piwowarstwem domowym zajmuję się od wczoraj - moja pierwsza warka została uwarzona i odstawiona do fermentacji
Nie jestem zagorzałym fanem pisania na forach i nie wypowiadam się za często (tutaj to mój pierwszy post), ale w oczekiwaniu na koniec fermentacji czymś się trzeba zająć, więc postanowiłem się przedstawić na dobry początek , a tak na poważnie to miło mi dołączyć do społeczności forum. Po tym przydługim wstępie kilka słów o mnie:
lat 30, zainteresowania szerokie, głównie historia, kuchnia (kuchnia historyczna?), no i oczywiście Piwo - nie mam szczególnych upodobań co do stylu piwa, aczkolwiek najczęściej chyba pijam pilsy i portery.
Gdyby ktoś z Lublina lub okolic przeczytał ten temat na forum, to super - chętnie nawiążę kontakt z innymi zapaleńcami , a tymczasem jeszcze raz wszystkich witam,
Wasze zdrowie
P.S. Pisząc używam znaków interpunkcyjnych i wiem, co to ortografia
Comment