Dzien dobry

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lesiek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.05
    • 3

Dzien dobry

Jestem z Lodzi i od jakiegos czasu intersuje mnie temat piwowarstwa W koncu postanowilem sam sprobowac Obecnie czekam na zestaw startowy i pierwsza puszke (Muntons - Continental Lager) - wiem, wiem ktos powie "po co puszka? zacznij prawdziwe warzenie" ale ja chce poznac temat od kazdej strony. Mam nadzieje, ze chwyce bakcyla i wkrotce moja spizarke zapelnia worki ze slodem.

Pozdrawiam
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10796

Witaj na forum
    ps Alt się chyba Tobie zacina
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• lesiek
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.05
      • 3

Ok pojąłem Wybacz przyzwyczajenie z innego forum.

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
        ReCraft, [Za Miastem] Słoneczny Dzień
        kaczka116
        Piwo gotowe do oceny
        2020-08-22, 08:31
      • dadek
        Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
        dadek
        Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
        2024-10-23, 00:37
      • macKuba
        Dzień dobry
        macKuba
        Warzę od stycznia 2019, na koncie mam już 7 warek. Pierwsze cztery były do spróbowania na warsztatach piwowarów domowych na festiwalu dobrego piwa we Wrocławiu (ten gość z żółtą lodówką i zimnymi pszenicznymi APA'mi na końcu to ja ).
        2019-07-13, 10:19
      • Maggyk
        Dzień Piwowara - darmowa wysyłka od dziś do odwołania
        Maggyk
        Już 25 maja obchodzimy Dzień Piwowara. Z tej okazji od mamy dla Was darmową wysyłkę. Opcja dotyczy zamówień przedpłaconych i wysyłki UPSem do 30 kg.
        Akcja potrwa do odwołania, co oznacza, że może się skończyć za parę godzin, a może i potrwać dłużej.
        Zapraszamy do składania...
        2018-05-22, 08:36
      • dadek
        Czechy, Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
        dadek
        Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
        2023-11-17, 00:48
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...