u bnp

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bnp
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2006.12
    • 129

u bnp

Witam
    Niektórzy znają mnie z innych forów ale wypada się przywitać.
    Wcześniej pisałem na piwo.org ale przez brak egzekwowania regulaminu przez admina uciekłem z tamtego "papierowego" forum (czytaj regulamin tylko na papierze)

czy ktoś mnie trawi czy też nie to już jego sprawa

Pozdrawiam wszystkich piwowarów oraz zbieraczy wszelakiego piwnego fantu
    Ostatnia zmiana dokonana przez bnp; 2011-06-21, 10:20.
  • Sokół83
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1598

No i blamaż już na samym wstępie - do przywitań służy ten dział http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=104 a nie "Twoje Warzenie"
    Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu

Comment

• bnp
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2006.12
      • 129

się uczę,
      sorki

Comment

• mark33
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.04
        • 3283

Witam sławnego bnp na forum, mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił, Twoje

Comment

• Basik
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.06
          • 1308

Witaj na forum. Miło by było, gdybyś dał się bliżej poznać i wypełnił swój profil

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
            dadek
            Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
            2024-09-03, 03:09
          • dadek
            Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
            dadek
            Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
            2022-07-02, 01:16
          • bastion
            Ukraina, Równe, Hruszewskoho 77, Browarnia Na Hruszewskoho.
            bastion
            Ostatnim punktem piwnych peregrynacji po Równym, był browar restauracyjny Na Hruszewskoho. Nazwa łączy się z ulicą na której się znajduje. Jest to nieco na wschód od centrum miasta, bardzo blisko Stahlberga.
            To mały kompleks na który składa się piętrowy przeszklony barak z ogródkiem...
            2020-08-07, 21:10
          • specialk
            Czuwaj!
            specialk
            Więc to jest tak... Jestem strasznie uprzedzony do różnych forów, bo całkiem po prostu nie mam czasu na aktywne udzielanie się w takim medium. Ale czasem mam chęć zagłębić się w temat jako czytelnik. I przez to jestem zawsze banowany za małą aktywność... Ja do końca tego nie rozumiem,...
            2019-09-19, 20:10
          • tplink
            pomoc
            tplink
            witam! jestem tutaj nowy wiec "witam wszystkich" mam pytanie : robie swoja 1 warke wiec jestem zielony i warto sie poradzic kogos bardziej doswiadoczonego. Jako 1 piwo zakupilem Brewkit finlandia lager. zrobilem je 12-9-18 a dzisiaj tj 18-9-18 pobralem probke i areometrem wskazywal 3 Blg....
            2018-09-18, 19:08
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...