Witam z Kołacinka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yanosz
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.06
    • 2

Witam z Kołacinka

Chcę zbudować w tym roku wędzarnie i pomyślałem sobie , że jak już coś uwędzę to trzeba czymś przepić .
    I stąd moja tutaj obecność .
    Pozdrawiam wszystkich
    Yanosz
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum i baw się tu dobrze

Comment

• Pancernik
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9808

Pozdrów dinozaury, no, chyba że to je będziesz wędził...

Comment

• yanosz
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.06
        • 2

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
        Pozdrów dinozaury, no, chyba że to je będziesz wędził...
        Aż takiej wedzarni nie wybuduję , może jakiś mały dinozaurek typu kura sie zmieści.
        O efektach poinformuję
        pozdrawiam

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
          dadek
          Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
          2023-11-17, 01:48
        • etman
          Drożdże White Labs WLP4000 Vermont Ale Yeast (płynne)
          etman
          Taki oto szczep trafił do Centrum Piwowarstwa ostatnio:
          White Labs WLP4000 Vermont Ale Yeast

Szczep wyizolowany z wyjątkowego Double IPA pochodzącego z Vermont. Wytwarza złożony owocowy profil estrów z nutami brzoskwini, moreli i lekkich cytrusów, który uzupełnia każde mocno...
          2024-11-23, 19:56
        • dadek
          Austria,Wiedeń,Mariahilfer Str.156-158, Brauhof Wien Fünfhaus/Kaltenhauser Botschaft
          dadek
          Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
          Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
          2024-05-23, 02:04
        • darekd
          Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
          darekd
          Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
          ...
          2023-02-08, 00:16
        • heckler
          Lipník nad Becvou, Zahradní 1330, Panský pivovar Týn nad Bečvou
          heckler
          Panský pivovar Týn nad Bečvou wbrew nazwie znajduje się w miejscowości Lipník nad Bečvou i obecnie zajmuje część budynku dawnego przedszkola, gdzie oprócz niego działają ZUŠ i Charita Hranice. W przyszłości właściciele chcieliby zbudować browar w sąsiednim Týnie nad Bečvou, który w...
          2022-07-28, 08:13
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...