Witam wszystkich forumowiczów, mieszkam w Kaliszu. Może nie jestem znawcą piwa, ale na pewno jego fanem i mam nadzieję dzielić się swoimi wrażeniami z degustacji tego napoju.
Witam miłośników wspaniałego napoju.
Collapse
X
-
Witaj na najpiwniejszym forum. Baw się dobrze. Twoje"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Related Topics
Collapse
-
Liczba browarków w Splicie systematycznie się powiększa, co niezmiernie cieszy miłośników złotego napoju. Jeszcze pachnącym nowością jest powstały na początku lipca tego roku, browar restauracyjny Protokol. Restauracyjny to nazwa nieco na wyrost, ponieważ można tam co najwyżej coś schrupać...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
-
W samym centrum miasta, nieopodal historycznego browaru Sedelmajera, a raczej tego, co z niego zostało, mieści się chyba ulubiony przez miejscową młodzież browar restauracyjny w dawnym Stanisławowie. Samo miasto pod względem ilości mikrusów ustępuje chyba tylko stolicy, co czyni je bardzo...2 Photos
-
Channel: Ukraina
2021-04-13, 20:27 -
-
Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
-
Kolejne miejsce zaznaczyło swoją obecność na piwnej mapie Rumunii.
Bardzo ładnie położone misato Piatra Neamt, w dolinie rzeki Bystrzycy, miało długie tradycje w produkcji piwa, gdy do początków XXI w. działał tam browar Zimca.
Obecnie nie zostało już po nim praktycznie...-
Channel: Rumunia
-
-
Będac kilka lat temu w Mołdawii, od miejscowych miłośników złocistego napoju miałem informację, że działa na terenie Naddniestrza w Rybnicy, browar rzemieślniczy.
Ale gdy oczekiwałem konkretów, nikt nic nie wiedział dokładnie.
Minęło kilka lat i podjąłem decyzje o odwiedzeniu...-
Channel: Mołdawia
2019-02-06, 21:13 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment