Powitać!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Boris_K
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2011.07
    • 9

Powitać!

Witam serdecznie wszystkich użytkowników! Dosłownie parę godzin temu zarejestrowałem się na tym forum o jakże wspaniałej tematyce. Pochodzę z centralnej Polski i tutaj też w chwili obecnej mieszkam. Na forum sprowadza mnie przede wszystkim aspekt kolekcjonerski, ponieważ jestem kolekcjonerem kapsli piwnych - w prawdzie raczkującym, ale jeszcze sporo przede mną. Oczywiście nie zamierzam się na tym zatrzymywać, ponieważ warto poszerzać horyzonty i poznać różne wątki związane z tym wspaniałym napojem. Także z biegiem czasu stawać się będę coraz aktywniejszym użytkownikiem i mam nadzieję że świetnie się tutaj dogadamy

Swój pierwszy post zamieściłem w temacie "Przychylność browarów" aby od razu na samym starcie podzielić się z Wami dość ciekawymi informacjami i po to abyście z tego skorzystali.

Jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam!
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3491

Powitania z Wrocławia. Korzystaj z wiedzy tu zawartej a nie jeden raz sie zdziwisz, że na tym portalu o piwie jest wszystko. Prawdziwa skarbnica.
    Twoje
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
      Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
      Serokomlak
      Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
      Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
      2024-11-03, 01:56
    • Lukaswonsz
      Powitać Wszystkich miłośników tego co to dobre !
      Lukaswonsz
      Cześć Wszystkim ! Wasze zdrowie !
      2018-07-03, 15:10
    • bern43
      Cześć :)
      bern43
      Chciałbym wszystkich serdecznie powitać Jestem nowy na forum, nazywam się Barnaba, wiem dość niespotykane imię

Mam nadzieję, że nauczę się dużo będąc czynnym użytkownikiem

{REKLAMA CIACH]
      2022-03-09, 18:55
    • dadek
      Milicz, Zielona 5, Browar Milicz
      dadek
      Jacek "Jacer" Domagalski, czyli dobrze wszystkim znany piwowar o ugruntowanej od dawna pozycji, od czasu jak rozpoczął prace przy uruchomieniu własnego browaru obiecywał, że gdy tylko będzie miał gotowe piwa, zaprosi wszystkich na huczne otwarcie.
      Jak obiecał tak...
      2019-05-28, 03:27
    • Click3rs
      Powitać
      Click3rs
      Siemka wszystkim. Jestem Piotrek lubię dobre piweczko ( najlepiej ALE), aczkolwiek uwielbiam eksperymenty dodatkowo zbieram kapsle, etykiety i wszystko co związane z piwkiem
      2016-01-14, 20:08
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...