Witka. Jak forumowe zwyczaje nakazują- trzeba się ładnie przywitać żeby koledzy (i koleżanki :-) ) w razie potrzeby chętniej pomogli, co też i ja uczynię, więc..... witam wszystkich serdecznie
Budynek za domem kultury.
Typowa lokalesowa knajpa, vel "żulbudka". Takich, jakich już bardzo mało. Dwie sale - mniejsza z bilardem i większa z telewizorem. Do tej większej nowoczesne zwyczaje o niepaleniu w knajpach jeszcze nie dotarły
Z kija "Brackie" 7zł,...
Jeżeli ktoś posiada na zbyciu etykiety piwne i nie wie co z nimi zrobić to chętnie się nimi zaopiekuję !Pokryję koszty wysyłki i pakowania . Dziękuję wszystkim którzy już pomogli w powiększaniu mojej kolekcji .
Witam serdecznie wszystkich. Ogrom piwnej wiedzy tu zgromadzonej przytłacza.
Czytam, czytam, czytam ... i dalej jestem w ... lesie
Przede mną ten "pierwszy raz" - trzydziecha na karku, ale lepiej późno niż wcale:P
Podstawowy sprzęt nabyłem...
witam :-)
szukam pomysłu na browar w Śmiglu - jestem jego właścicielką - może tutaj wśród hobbystów znajdę partnerów do dyskusji co dalej z obiektem po Leonardzi Buchnerze ? - potwierdzam, że wystawiłam obiekt na sprzedaż - brak zainteresowanych - nie mieszkałam na terenie browaru...
Proponuję dyskusję na powyższy temat. Z pewnością wielu z Was doświadczyło niecodziennych "zagrań" ze strony obsługi knajp, pubów tudzież innych piwnych przybytków. Być może powstanie czarna lista lokali, które powinno się omijać szerokim łukiem.