Doberek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacwing
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.07
    • 5

Doberek

Witka. Jak forumowe zwyczaje nakazują- trzeba się ładnie przywitać żeby koledzy (i koleżanki :-) ) w razie potrzeby chętniej pomogli, co też i ja uczynię, więc..... witam wszystkich serdecznie

Related Topics

Collapse

• slavoy
    Bielsko-Biała (Wapienica), ul. Twórcza 4, Drink Bar TABU
    slavoy
    Budynek za domem kultury.
    Typowa lokalesowa knajpa, vel "żulbudka". Takich, jakich już bardzo mało. Dwie sale - mniejsza z bilardem i większa z telewizorem. Do tej większej nowoczesne zwyczaje o niepaleniu w knajpach jeszcze nie dotarły
    Z kija "Brackie" 7zł,...
    2022-01-30, 13:10
  • Iwka95
    Witam kolekcjonerów !
    Iwka95
    Jeżeli ktoś posiada na zbyciu etykiety piwne i nie wie co z nimi zrobić to chętnie się nimi zaopiekuję !Pokryję koszty wysyłki i pakowania . Dziękuję wszystkim którzy już pomogli w powiększaniu mojej kolekcji .
    2019-10-13, 20:54
  • tomkowski
    doberek ;]
    tomkowski
    Taaaak ..

Witam serdecznie wszystkich. Ogrom piwnej wiedzy tu zgromadzonej przytłacza.
    Czytam, czytam, czytam ... i dalej jestem w ... lesie
    Przede mną ten "pierwszy raz" - trzydziecha na karku, ale lepiej późno niż wcale:P
    Podstawowy sprzęt nabyłem...
    2010-03-25, 13:01
  • msaw
    browar w Śmiglu - dzień doberek
    msaw
    witam :-)
    szukam pomysłu na browar w Śmiglu - jestem jego właścicielką - może tutaj wśród hobbystów znajdę partnerów do dyskusji co dalej z obiektem po Leonardzi Buchnerze ? - potwierdzam, że wystawiłam obiekt na sprzedaż - brak zainteresowanych - nie mieszkałam na terenie browaru...
    2009-07-01, 14:03
  • celt_birofil
    Dziwne zwyczaje w niektórych lokalach
    celt_birofil
    Proponuję dyskusję na powyższy temat. Z pewnością wielu z Was doświadczyło niecodziennych "zagrań" ze strony obsługi knajp, pubów tudzież innych piwnych przybytków. Być może powstanie czarna lista lokali, które powinno się omijać szerokim łukiem.

Swego czasu...
    2001-12-03, 09:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...