Wiek 49, browar żłopię regularnie od 1981 r. Ostatnio odczuwam totalny niesmak wielkoprzemysłowymi, pasteryzowanymi ścierwami typu Tyskie, Lech itp [ zresztą to bez różnicy, jedno warte drugiego ] i zacząłem się skupiać na pysznych niepasteryzowanych wyrobach oferowanych przez małe browary. Szkoda że tak póżno. Pozdrawiam brać piwną, Heniek.
Pozdrowienia z Hanysowa
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam, jestem tu nowy. Do niedawna mogłem u siebie lokalnie kupić (w Sulejówku, mazowieckie) piwa z browaru Cieszyn, w szczególności Double IPA i - moje przeulubione - Mastne. Teraz już nie ma. Pytania:
- czy te piwa są w ogóle jeszcze dostępne?
- jeśli tak to gdzie?
...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Lepiej późno niż wcale.
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
4 klasyczne amerykańskie chmiele, które stały się ikonami amerykańskiego piwowarstwa, gdy my (no dobra ja) jeszcze zachwycaliśmy się koźlakiem i porterem - citra, cascade, simcoe i amarillo, są tu dlatego, gdyż jest to hołd dla amerykańskiej odmiany IPA. I taka ona jest. Klasyczna!
...-
Channel: Włochy
2023-02-23, 11:20 -
-
Jak coś ma w nazwie samochód, którym jeżdżę to musiałem odwiedzić. Zmuszać się też specjalnie nie musiałem, bo w drodze do nikąd sam się znalazł.
Jeśli dobrze pamiętam 6 kranów. Same włoskie piwa, ale dwa które próbowałem to były z Birificio Dada.
Przyszedłem zaraz...-
Channel: Włochy
2023-02-06, 21:22 -
- Loading...
- Koniec listy.