Pozdrowienia z Hanysowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • OKP
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2011.07
    • 4

Pozdrowienia z Hanysowa

Wiek 49, browar żłopię regularnie od 1981 r. Ostatnio odczuwam totalny niesmak wielkoprzemysłowymi, pasteryzowanymi ścierwami typu Tyskie, Lech itp [ zresztą to bez różnicy, jedno warte drugiego ] i zacząłem się skupiać na pysznych niepasteryzowanych wyrobach oferowanych przez małe browary. Szkoda że tak póżno. Pozdrawiam brać piwną, Heniek.

Related Topics

Collapse

• photek
    browar Cieszyn - Double IPA i Mastne
    photek
    Witam, jestem tu nowy. Do niedawna mogłem u siebie lokalnie kupić (w Sulejówku, mazowieckie) piwa z browaru Cieszyn, w szczególności Double IPA i - moje przeulubione - Mastne. Teraz już nie ma. Pytania:
    - czy te piwa są w ogóle jeszcze dostępne?
    - jeśli tak to gdzie?
    ...
    2024-11-01, 20:38
  • bastion
    Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
    bastion
    Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
    Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
    Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
    2023-09-12, 20:15
  • Krakus
    XXII Mały Zlocik Browar.Biz, 08 - 10.09.2023, Bałtów.
    Krakus
    Lepiej późno niż wcale.

Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.

W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...
    2023-08-24, 17:12
  • e-prezes
    Birra Cerqua, Four Hops
    e-prezes
    4 klasyczne amerykańskie chmiele, które stały się ikonami amerykańskiego piwowarstwa, gdy my (no dobra ja) jeszcze zachwycaliśmy się koźlakiem i porterem - citra, cascade, simcoe i amarillo, są tu dlatego, gdyż jest to hołd dla amerykańskiej odmiany IPA. I taka ona jest. Klasyczna!
    ...
    2023-02-23, 11:20
  • e-prezes
    Włochy, Bolonia, Via San Rocco 1, Il Punto
    e-prezes
    Jak coś ma w nazwie samochód, którym jeżdżę to musiałem odwiedzić. Zmuszać się też specjalnie nie musiałem, bo w drodze do nikąd sam się znalazł.
    Jeśli dobrze pamiętam 6 kranów. Same włoskie piwa, ale dwa które próbowałem to były z Birificio Dada.
    Przyszedłem zaraz...
    2023-02-06, 21:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...