Dzień dobry !

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nofak
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.07
    • 1

Dzień dobry !

Witam wszystkich miłośników browaru.

Pozdrawiam

Related Topics

Collapse

• dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 00:15
  • dadek
    Chorwacja, Split, Dinka Šimunovića 14a, Pivovara Tap B
    dadek
    Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
    2021-09-18, 01:49
  • elbinger
    Pokale EB RESTAURACYJNE moje zbiory - Identyfikacja Restauracji i Klubów EB
    elbinger
    Dzień dobry.
    Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
    Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
    Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
    Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
    Nie...
    2022-02-05, 15:24
  • macKuba
    Dzień dobry
    macKuba
    Warzę od stycznia 2019, na koncie mam już 7 warek. Pierwsze cztery były do spróbowania na warsztatach piwowarów domowych na festiwalu dobrego piwa we Wrocławiu (ten gość z żółtą lodówką i zimnymi pszenicznymi APA'mi na końcu to ja ).
    2019-07-13, 10:19
  • kronos1194
    Butelki (około 200szt.)
    kronos1194
    Dzień dobry wszystkim.
    Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
    2024-04-01, 17:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...