Witam Wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jowit
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.07
    • 12

Witam Wszystkich

Cześć wszystkim.Kłaniam się nisko.Dopiero zaczynam dlatego z góry przepraszam jeśli coś nie tak.Początki bywają trudne dlatego jeśli jest ktoś z Zielonej Góry(ale nie koniecznie)kto chciałby powymieniać się podstawkami to serdecznie zapraszam.Polskie i zagraniczne starsze i nowsze.Niestety nie mam narazie skanów itd.Zainteresowanych jeszcze raz zapraszam.
  • skitof
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2007.11
    • 2485

Witaj na forum i baw się dobrze.
    Stosuj proszę spacje po kropce.

Comment

• Basik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1308

Witaj na forum, pozdrowienia z Wrocławia

Comment

Related Topics

Collapse

• Randi
        Browary na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej
        Randi
        Witam,

Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
        Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...
        2024-02-21, 16:12
      • heckler
        Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
        heckler
        Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
        2023-08-25, 06:29
      • heckler
        Znojmo, Na Valech 15, Pivovar Old Cock
        heckler
        Najmłodszy Znojemski browar nosi nazwę Old Cock. Powstał w miejscu starych garaży, a za sąsiadów ma ładnie odnowione budynki biblioteki, oraz muzeum.
        Plecami graniczy z murami Klasztoru Minorytów, który z drugiej strony za sąsiada ma Browar Znojmo.
        Browar pracuje pełną...
        2023-07-12, 09:55
      • dadek
        Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
        dadek
        Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
        2023-05-16, 00:44
      • e-prezes
        Birra Cerqua, Four Hops
        e-prezes
        4 klasyczne amerykańskie chmiele, które stały się ikonami amerykańskiego piwowarstwa, gdy my (no dobra ja) jeszcze zachwycaliśmy się koźlakiem i porterem - citra, cascade, simcoe i amarillo, są tu dlatego, gdyż jest to hołd dla amerykańskiej odmiany IPA. I taka ona jest. Klasyczna!
        ...
        2023-02-23, 11:20
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...