Śpieszę powitać szanowne grono forumowiczów. Witam z Nowego Sącz, jednakoż związany jestem z miejscem ulokowanym nad Szczawnicą. Mam taką ideę, aby życie spędzić możliwie wysoko- tzn. w górach. Już od 10 lat udaje mi się to powodzeniem- Góry Izerskie, Beskidy: Żywiecki, Sądecki, Niski, Gorce. Teraz prowadzimy razem z Anią bacówkę turystyki kwalifikowanej (beneficjentem jest PTTK). Teraz mam przymusową emigrację w doliny.
Zainteresowania: dobra muzyka (rock i okoliczne klimaty), książki z tematyki wszelakiej, historia miejsc (taki osobisty skrótowiec semantyczny) i przede wszystkim moja Toyota LC HJ60- taki nasz górski dostawczak, który mam nadzieję w ciągu najbliższego roku przejdzie generalną terapię uzdrawiającą- co by dzielnie jeździła kolejne 26 lat.
Nie lubię: socjalizmu, tego dawnego i obecnego.
Pozdrawiam i przepraszam za długaśne przywitanie, ale mam w końcu szybsze łącze niż w górach
Zainteresowania: dobra muzyka (rock i okoliczne klimaty), książki z tematyki wszelakiej, historia miejsc (taki osobisty skrótowiec semantyczny) i przede wszystkim moja Toyota LC HJ60- taki nasz górski dostawczak, który mam nadzieję w ciągu najbliższego roku przejdzie generalną terapię uzdrawiającą- co by dzielnie jeździła kolejne 26 lat.
Nie lubię: socjalizmu, tego dawnego i obecnego.
Pozdrawiam i przepraszam za długaśne przywitanie, ale mam w końcu szybsze łącze niż w górach
Comment