Czołem!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Walter
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.07
    • 3

Czołem!

Witam serdecznie z okolic Wrocławia. Na to forum trafiłem kiedy poszukiwałem informacji na temat dawnego browaru znajdującego się w Walimiu. Po pewnym czasie mój szef zaraził mnie pasją do warzenia własnego piwa. I tak oto z powrotem pojawiłem się na owym forum. czytuję go od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować i przedstawić.

Nie lubię mówić o sobie bo mam tendencje do bardzo długich monologów
    Mam nadzieję, że będę mógł przedstawić osobiście moją osobę na którymś z Wrocławskich spotkań.

Pozdrawiam
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Witaj, zapraszamy do Wrocka, najlepiej w najbliższy piątek do Academusa, bo tam trochę ekipy będzie Albo 21 sierpnia na Szkółkę piwowarską.
    Wyspiańskiego też lubię.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Maggyk
      Szara Adminiscjencja
      🍼
      • 2004.05
      • 5617

No najlepiej w piątek tak abysmy mogli monolog ocenić komisyjnie Witaj na forum
      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
      Piwo domowe -
      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Walter
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.07
        • 3

Niestety te terminy całkowicie nie pozwalają mi się z wami zobaczyć, jutro pracuję od 8 do 23 a 21 mam wesele kuzyna. Szkoda. Ale sądzę, że będzie jeszcze okazja.

Comment

• Basik
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.06
          • 1308

Witaj na forum i do zobaczenia na którymś ze spotkań wrocławskiej ekipy, Twoje

Comment

Przetwarzanie...
          X