Witam z Sosnowca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robert2
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.08
    • 87

Witam z Sosnowca

Na początek chciałbym Wszystkich serdecznie przywitać i pozdrowić
    Trafiłem na stronkę zupełnie przypadkowo szukając informacji o naszym ulubionym napoju...
    I zrobiła na mnie ogromne pozytywne wrażenie...wydaje mi się że sporo można tutaj się dowiedzieć o moim przepraszam Naszym ukochanym piwku....
    Zaczynam od teraz...
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum A co do tego, że sporo można się tu dowiedzieć, to nie wydaje Ci się, to fakt Pozdrowienia z Wrocławia.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      USA, Nowy Jork, 15E 7th Street, McSorley's Old Ale House
      pebejot
      Będąc na Manhattanie koniecznie trzeba odwiedzić najstarszy pub w Nowym Jorku, działający od 168 lat.
      McSorley's Old Ale House znajduje się w pobliżu stacji metra Astor Pl zielonych linii 4 i 6.

Jest to pub w Irlandzkim stylu, co już u progu zwiastuje witryna.
      Wchodząc...
      2022-03-11, 15:48
    • bastion
      Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
      bastion
      Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
      Centrum...
      2025-02-02, 20:53
    • dadek
      Czechy, Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
      dadek
      Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
      Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
      2025-01-11, 02:32
    • ART
      Opolski, Black IPA
      ART
      Wyjątkowo dużo piw ponadprzeciętnie dobrych trafiło się na naszym ostatnim "panelu"

To piwo miało niedawno premierę na jarmarku przedświątecznym w Opolu - można było spróbować z kranu. Teraz na tapetę poszła u nas butelka z opolskim amfiteatrem w tle na ecie...
      2025-01-05, 00:18
    • Piotr7
      drożdże dla początkującego
      Piotr7
      Witam!
      Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
      Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
      2024-12-09, 13:24
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...