Pozdrowienia z Kujaw. Jestem Robert, interesuje się mechaniką samochodową. Od pewnego czasu, gdy skończyłem przygodę z siłownią pociągac mnie zaczęło piwko. Jako że znudziło mi sie takie masowe standardowe, to jestem takim, który testuje na sobie różne specyfiki. Forum jest super. Pozdrawiam.
Hejka
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Hejka, przez jakiś będę się tu udzielał w imieniu Centrum Piwowarstwa
Niedawno dotarł do nas Piwowar nr 50.
Numer 50 magazynu "Piwowar" skupia się głównie na grodziskim piwowarstwie, prezentując różnorodne aspekty tego stylu. Zawiera wywiady z pasjonatami...2024-09-18, 13:25 -
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
-
-
Channel: Kolekcjonerstwo
2017-07-18, 10:48 -
-
Kolejne wspomnienie z wakacji 2020.
Wracając z Chorwacji postanowiliśmy zajrzeć na jeden dzień (20.08.2020) do Ljubljany. Nasz pociąg Rijeka - Praha odjeżdżał o 21.20 więc było dużo czasu. Kolegów, którzy byli tu po raz pierwszy, oprowadziliśmy po najciekawszych miejscach miasta,...-
Channel: Słowenia
2021-04-05, 20:06 -
-
Miejscowość Velká Bystřice w której został otwarty nowy browar położona jest praktycznie zaraz przy autostradzie Ostrava- Olomouc.
Zjeżdżając z autostrady na drogę numer 35 i jadąc w kierunku miasta, na pierwszym rondzie musimy praktycznie zawrócić i wjechać na bazę samochodową....-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment