Mateusz wita z Łodzi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mateusz_89
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.01
    • 8

Mateusz wita z Łodzi

Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz i jestem już zarejestrowany na forum od pewnego czasu, jednak dopiero teraz zdecydowałem się aktywniej uczestniczyć w życiu forum. Jakiś czas temu zamówiłem w Centrum Piwowarstwa zestaw startowy - ZacierMistrz Pro z zestawem surowców na Pale Ale, zabutelkowałem je 19 lipca a wczoraj nastąpiła oficjalna degustacja, efekt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Przekonało mnie to do tego hobby i zdecydowałem, że to była pierwsza z moich wielu następnych warek .
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum Przy okazji gratulacje z tytułu pierwszej, i to udanej, warki

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
      darekd
      Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
      ...
      2023-02-07, 23:16
    • darekd
      2023.09.02 - Ksawerów k. Łodzi (Browar Ziemia Obiecana) - DOZO Fest 2023
      darekd
      Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów

Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...
      2023-08-29, 16:08
    • Shedao
      Łask, Żeromskiego 72, Browar Koreb
      Shedao
      Naprawdę ta legenda nie ma jeszcze swojego tematu?

Browar znajduje się blisko dworca kolejowego, zatem zdecydowałem się na odwiedziny w drodze do Łodzi. Ma swój sklepik, który jest czynny w dni robocze od 8 do 16. Na zewnątrz mamy górę skrzynek z browaru Bran. W samym sklepie...
      2022-05-09, 09:37
    • genea
      2019.07.26-28 Street Beer Festival na Urodzinach Łodzi
      genea
      W najbliższy weekend odbędą się obchody 596 urodzin Łodzi. Jedną z imprez towarzyszących temu wydarzeniu jest Street Beer Festival. Odbędzie się na ul. Piotrkowskiej przy pasażu Schillera. Będzie trzynaście browarów, Bractwo Piwne i PSPD. Zapowiedzieli się : Browar Piwoteka​ , Browar...
      2019-07-24, 22:36
    • Ahumba
      2024.11.03 - Łódź, Spacer Pamięci z Bractwem Piwnym
      Ahumba
      Kontynuacja zapoczątkowanej w 2023 r. tradycji odwiedzania grobów zmarłych członków Bractwa Piwnego. W tym roku odwiedzamy groby zmarłych członków.:
      - Marek Suliga, godz. 11.15, cmentarz "Mania" w Łodzi;
      - Zbigniew Olobry, godz. 12.30, cmentarz "Doły" w Łodzi.
      Start
      2024-11-03
      Koniec
      2024-11-03
      Adres
      Łódż, Cmentarz Mania
      2024-10-31, 14:29
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...