Mike-Katowice

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mike8
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.08
    • 1

Mike-Katowice

Witajcie Piwosze

Wskoczyłem na waszą stronkę, ponieważ zmieniam lojalkę. Przechodzę z pewnego produktu tzw. koncernowego na cosik lepszego.
    Zdążyłem już sobie poprzeglądać waszą stronkę - poczytać różne artykuły i recenzje.
    Na razie jestem w trakcie reaktywacji kubków smakowych, więc zanim zabiorę głos (szczególnie w sprawach oceny produktów) minie trochę czasu.

No to na razie
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Dobry krok Mike8, witaj na forum

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
      dadek
      Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
      2024-04-13, 01:37
    • Randi
      Browary na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej
      Randi
      Witam,

Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
      Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...
      2024-02-21, 16:12
    • Pankracy
      2024.02.13, Resursa Obywatelska, Radom. "Browar Radomski - reaktywacja"
      Pankracy
      13 lutego 2024 roku o godz. 18:00 w Resursie Obywatelskiej w Radomiu odbędzie się prezentacja na temat Browaru J. Saskiego. W ramach retrospotkania zostanie przybliżona historia browaru przy ul. Limanowskiego. Będzie również obecny Jarosław Kołsut, który opowie o reaktywacji browaru w 2024...
      2024-02-01, 15:04
    • cosnek
      Likwidacja kolekcji kufli, szklanek i pokali do piwa
      cosnek
      Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
      Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.)
      http://kufle.5v.pl/
      do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
      Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...
      2020-07-31, 09:27
    • Dermid
      'Częściowa' identyfikacja (San Miguel)
      Dermid
      Witam,
      liczę na Waszą pomoc, gdyż mam pewien problem z identyfikacją kapsli San Miguel (dokładniej producenta, czyli firmę, oraz kraj pochodzenia). Szukam na różnych stronkach z kapslami informacje dotyczące kapsli San Miguel i różne strony podają inne informacje, przez co nie mam...
      2020-02-23, 16:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...