piwo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kujanki
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.08
    • 2

piwo

witam ,zarejestrowalem sie dzisiaj dlatego ,ze bardzo lubie piwo i chcę robic dobre piwo. poszukuje dobrych rad jak w domowym zaciszu produkowac piwo
    pozdrawiam
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10798

Powitać przyszłego piwowara
    Cała wiedza jest tu
    Miejsce dla zupełnie początkujących piwowarów, którzy pomimo przestudiowania wszelkich artykułów i tematów na Forum nie mogą sobie poradzić ze startem.

Mniej książków więcej piwa

Comment

• kujanki
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.08
      • 2

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kujanki
      witam ,zarejestrowalem sie dzisiaj dlatego ,ze bardzo lubie piwo i chcę robic dobre piwo. poszukuje dobrych rad jak w domowym zaciszu produkowac piwo
      pozdrawiam
      dzieki, zanim zrobie pierwsza warke to jeszcze troche czasu minie zanim uporam sie z instalacją, chcę miec taką mal ale profi.pozdrawiam

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
        Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
        Prusak
        Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
        2024-02-07, 18:00
      • bastion
        Słowacja, Mala Ida, Nevadzova 1, Pivovar Herrenwald.
        bastion
        Odległość z Koszyc do Malej Idy nie jest daleka, to zaledwie kilkanaście kilometrów z centrum miasta.
        Czas w którym jechałem autobusem podmiejskim był tym, kiedy z miasta wraca się do miejsca zamieszkania ze szkół czy pracy.
        Przebicie zakorkowanymi ulicami wschodniej metropolii...
        2020-02-25, 23:56
      • heckler
        Úvaly, Škvorecká 725, Akciový pivovar Libertas
        heckler
        Pod koniec września browar zorganizował dni otwarte, niestety w ostatniej chwili rodzinne sprawy pokrzyżowały nam plany i na imprezkę nie dotarliśmy. Drugie i udane podejście zrobiliśmy 01.11 .
        Z racji, że browar otwierany jest codziennie, ale dopiero od godziny 15-22 do miejscowości...
        2019-12-02, 08:22
      • heckler
        Šenov, Obecní 6, Pivovar Šenov
        heckler
        Na piwnej mapie Czech pojawił się nowy browar, więc jadąc do Ostravic trochę zboczyliśmy z trasy i odwiedziliśmy leżące nieopodal Ostravy miasteczko Šenov.
        Tradycja warzenia piwa w tym mieście sięga, aż trzysta lat wstecz, więc jest czym się pochwalić. Do tej pory na przeciwko...
        2019-03-12, 07:32
      • dadek
        Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
        dadek
        Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
        2025-02-09, 23:58
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...