Witam z Poznania

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • deep28
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.09
    • 3

Witam z Poznania

Witajcie,
    jestem z Poznania, forum odkryłem dziś szukając informacji na temat kolekcjonerstwa butelek, jednak od czasu do czasu lubię zasmakować złocistego trunku, więc liczę na to, że też kilku nowych ciekawostek na temat piwka się od Was dowiem
    Tak więc miło mi i do napisania
    Pozdrawiam,
    deep
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10798

Witam krajana
    Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Komorniki k/Poznania, Poznańska 48, The Dublin Inn Grill Bar & Coffee
      pebejot
      Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
      Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
      2022-06-19, 18:09
    • zasada
      2023.06.18, Szreniawa k.Poznania, XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą
      zasada
      18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.

W programie m.in.:
      – ciekawostki piwne;
      –...
      2023-06-13, 18:24
    • ART
      Maryensztat, Brew Paths Wet Hop Hazy IPA Książęcy
      ART
      Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.

Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
      2024-12-07, 17:48
    • Javox
      Za Miastem, Wszystko gra
      Javox
      Pierwsze piwa uwarzyliśmy w 2017 roku. Działaliśmy w formule kontraktowej: piwa warzyliśmy według naszych receptur w zaprzyjaźnionych browarach.
      Od połowy 2022 roku warzymy u siebie, w Rumianku, blisko Poznania.

AIPA z ekstraktem 14.0*, alko 6.0%
      Chmiele: Centennial, Citra,...
      2024-10-28, 15:19
    • Ahumba
      2024.11.15-16 - Poznań, Poznańskie Targi Piwne & Hempathy Expo
      Ahumba
      Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
      Start
      2024-11-15
      Koniec
      2024-11-16
      Adres
      Głogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
      2024-09-22, 09:22
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...