hello

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzegorzr
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.10
    • 2

hello

witam wszystkich lubiących złoty trunek, zapisałem się tutaj dla wiedzy o różnych rodzajach/smakach/gatunkach dobrych jak i złych (ku przestrodze) piw jak i dla atmosfery tego forum - mam nadzieję również w niewielkim stopniu przyczynić się do poszerzania wiedzy tutaj zaglądających... więc co by nie przedłużać na zdrowie
    Grzegorz
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum Baw się tu dobrze Ale daj się też trochę poznać i wypełnij swój profil ( brodacz w prawym, górnym rogu).

Comment

• barthez
      Porucznik Browarny Tester
      • 2005.07
      • 367

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzegorzr
      zapisałem się tutaj dla wiedzy o różnych rodzajach/smakach/gatunkach dobrych jak i złych (ku przestrodze) piw jak i dla atmosfery tego forum - mam nadzieję również w niewielkim stopniu przyczynić się do poszerzania wiedzy tutaj zaglądających...
      Grzegorz
      Witam,
      Myślę, że znajdziesz tu to czego szukasz.
      Twoje zdrowie.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
        heckler
        Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
        2025-01-31, 11:11
      • etman
        Piwowar nr 51
        etman
        Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
        2024-12-10, 18:48
      • pebejot
        Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
        pebejot
        Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
        Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
        2024-09-08, 23:21
      • dadek
        Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
        dadek
        Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
        2022-01-15, 03:06
      • skitof
        John J. Palmer: "Jak warzyć piwo"
        skitof
        Jako że miałem pewien udział w wydaniu tej książki, to ją tutaj prezentuję. "Jak warzyć piwo. Kompendium wiedzy piwowara domowego" to polskie tłumaczenie Piotra Kucharskiego znanej na arenie międzynarodowej pozycji Johna Palmera How to Brew. Everything You Need to Know to Brew Great...
        2021-02-26, 15:59
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...