Zarejestrowałem się tutaj ponieważ od niedawna pracuję w małym lokalnym browarze i chociaż nie zajmuję się warzeniem piwa ani jego późniejszą obróbką, wypada coś wiedzieć na ten temat. Myślę, że tutaj się podszkolę. Pozdrawiam.
Witam!
Collapse
X
-
Witaj! Mam nadzieję, że będziesz oceniał nie tylko piwa swego pracodawcy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Butelka 0,5 litra, 4,9% alkoholu, kapsel Klausner
Kolor - ciemnozłoty
Piana - drobna, pozostał kożuszek, delikatny lacing
Zapach - delikatnie słodowy, trochę metaliczny
Gaz - średni
Smak - piwo jest delikatnie słodkawe, w tle delikatna goryczka.
Jest...1 Photo-
Channel: Niemcy
-
-
Krótko i konkretnie.
Termin: 11 stycznia
Gdzie: Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji "Nowe Horyzonty" ul. Bobrowiecka 9, Warszawa, Mokotów. Sala znajduje się na 5 piętrze.
Giełda jest w godzinach od 8:00 do 14:00
Rezerwacja stolików 5 PLN ...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Tym razem już na początku listopada zapraszamy serdecznie do udziału w jubileuszowej już 20. edycji Zimowej Giełdy Warszawskiej
Termin: 19 stycznia
Gdzie: Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji "Nowe Horyzonty" ul. Bobrowiecka 9, Warszawa, Mokotów. Sala znajduje...-
-
-
Ponieważ (chyba) nikt nie zebrał danych odnośnie tegorocznych giełd zakładam tymczasowy (mam nadzieję) temat. Oto co mi wpadło w oko:
● 2018.01.20 > Warszawa > XIX Zimowa Giełda Warszawska - Warszawa, Bobrowiecka 9, Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji "Nowe...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Z lekkim opóźnieniem, ale serdecznie zapraszamy wszystkich na XIX Zimową Giełdę Warszawską!
Termin: 20 stycznia
Gdzie: Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji "Nowe Horyzonty" ul. Bobrowiecka 9, Warszawa, Mokotów. Sala znajduje się na 5 piętrze.
Giełda jest...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment