Witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sapiernik
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.01
    • 3

Witam!

Trochę obserwuje, trochę czytam, wreszcie trzeba się udzielić w sumie już 3 warki uwarzone w tym jedna taka prawdziwa. Dwie z gotowców, choć jedna zmodernizowana trochę. Myślę, że będę często zaglądał na forum, choć więcej na początku będę brał niż dawał. Z czasem ta proporcja się zmieni myślę.

Witam wszystkich i pozdrawiam z "Turkuciowego Browarka" z Radomia.
  • macas
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2008.02
    • 682

Witaj, Turkuciu Podpijaczku.

Pewnie nikt tu nie będzie się starał ograniczyć Ci dostępu, a wręcz pomoże szukać.

pozdrawiam z przeciwległego końca Polski
    Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
    Beniamin Franklin

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
      dadek
      Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
      2023-11-17, 00:48
    • heckler
      Všejany - Vanovice, Hlavní 58, Pivovar Tahoun
      heckler
      Kolejny browar który powstał we wiosce liczącej niewiele ponad 300 mieszkańców. Všejany - Vanovice to miejscowość leżąca pomiędzy miejscowościami Mlada Boleslav, a Nymburk i oprócz małego stawu, rzeczki i kościoła nic tam nie ma. Dopiero 10.06.22 roku do wiejskich atrakcji dołączyła...
      2023-07-26, 10:21
    • heckler
      Loučky, Loučky 1, Pivovar Fousek
      heckler
      U podnóża Železných hor leży malutka wioska Loučky. W lecie 2022 roku Jakub i Klára własnie tam otwierają malutki, rodzinny browarek.

Od głównej ulicy do browaru jest około 200 metrów. Mały domek ze sporym, zielonym ogrodem w strugach deszczu wyglądał bajkowo. Na...
      2023-06-14, 10:38
    • bastion
      Ukraina, Brovary, Kijivska 316, Brovar Hof.
      bastion
      W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...
      2023-04-28, 20:31
    • bastion
      Łotwa, Ryga, Avotu Iela 74, Alus Rume Trofeja.
      bastion
      Wystarczy przespacerować pieszo z dostojnej starówki kilkanaście minut by znaleźć się w bardziej skromnej zabudowie przeplatanej kamienicami i drewnianymi domami.
      W jednej z takich uliczek mieści się browar Trofeja, który na miejscu posiada wyszynk. Moim zdaniem nie jest to klasyczny...
      2023-03-14, 23:29
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...