Witam :))

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marki9
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.02
    • 1

Witam :))

No po długim zastanowieniu się postanowiłem dołączyć do piwowarów- amatorów hehe
    Wczoraj zakupiłem i uwarzyłem pierwszą warkę, a z jakim skutkiem czas pokaże.
    Pozdrawiam i liczę na wspólną współpracę w tej dziedzinę hobby, jak można to tak nazwać
    W ogóle jestem z łódzkiego, mam 34 lata - imię Marek dla zainteresowanych.
    Pozdrawiam.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
    dadek
    Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
    2024-11-19, 04:20
  • AaLeX
    Połczyn-Zdrój, Ultimate Hopped Połczyn Pilzner
    AaLeX
    Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
    2024-08-06, 14:16
  • darekd
    Erl Bräu, Erlkönig Imperator
    darekd
    Browar z miasteczka Geiselhöring w Dolnej Bawarii.

https://www.erl-braeu.de/

Jasny koźlak dubeltowy, dwa razy złoto w swojej kategorii na European Beer Star (2016, 2018). Na dodatek niepasteryzowany. Cztery rodzaje chmielu z rodziny Hallertau.
    Alk. 8,5%
    Aromat –
    ...
    2023-01-29, 22:44
  • dadek
    Heidelberg, Leyergasse 6, Kulturbrauerei
    dadek
    Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
    Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...
    2022-11-23, 01:54
  • bastion
    Ukraina, Ivano - Frankivsk, Wowczyniecka 196, Good Brewery.
    bastion
    Można powiedzieć że dawny Stanisławów jest potęgą piwną w tej części Ukrainy.
    Mikrusów do wyboru do koloru. Duże i małe. W ciągu kilkudniowej wizyty tam, miałem możliwość zobaczenia większości z nich.

Pierwszym i chyba najciekawszym był Good Brewery.
    Położony...
    2022-10-28, 20:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...