Wypadałoby się przedstawić

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • GRNDpa
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2012.02
    • 197

Wypadałoby się przedstawić

Jakiś czas już tu siedzę, ale właściwie tylko czytam. Czas zacząć też coś pisać
    Nazywam się Łukasz i kończę właśnie technologię chemiczną na Politechnice Wrocławskej.
    Ważeniem piwa zainteresowałem się w zeszłym roku na Festiwalu Dobrego Piwa, ale ze względu na brak środków i miejsca (mieszkanie studenckie :/) musiałem się wstrzymać do października... no i od tego czasu udało mi się uwarzyć całe cztery warki - wiem... nie za wiele, ale ciągle się uczę
    Poza piwem lubię muzykę (jazz, elektronika, i stary rock), książki (głównie fantastyka, ale też trochę klasyki), film i gotowanie
    Lubię placki
  • damiano70
    Porucznik Browarny Tester
    • 2005.05
    • 306

Co ciekawego jest w wazeniu piwa?
    Tato nie pij - zostaw dla syna

Comment

• GRNDpa
      • 2012.02
      • 197

Głównie to, że robi się coś samemu, tak jak się chce i tylko przed sobą odpowiada się za wyniki. Jest satysfakcja, jak przy gotowaniu, czy pisaniu, kiedy komuś podoba się to co robisz... no i przede wszystkim jest piwo - zupełnie inne, niż kiedyś myślałem, że może być
      Last edited by GRNDpa; 2012-02-29, 19:00.
      Lubię placki

Comment

• vinhodoporto
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2009.02
        • 82

Heh, pewnie to samo co w warzeniu ziemniaków.

Comment

• GRNDpa
          • 2012.02
          • 197

no cóż...dodatkowo o mnie... zdarza mi się popełniać kretyńskie błędy najmocniej przepraszam. Chociaż i tak hejters gona hejt :P
          Last edited by GRNDpa; 2012-02-29, 20:03.
          Lubię placki

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23928

Spoko, wysoka czułość jest tutaj akurat na ten błąd. Ale może Cię ucieszy, że rytuał przejścia masz już za sobą
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
            X