Witam wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mierzynskim
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.03
    • 1

Witam wszystkich

Coś mnie tchnęło dzisiaj przy browarze i pomyślałem, że to świetny pomysł na hobby. Tak mnie wciągnęło, ze w godzinę podstawowe browarniczepojecia przyswoiłem i czuje sie na siłach w pierwsze wiosenne dni rozpocząć doświadczenia. Obiecuje, ze będę was zameczal pytaniami i obserwacjami. Liczę na owocne moje członkostwo tutaj a na wasza pomoc. Browar prywatny rozkrecam pod Krakowem ( Dobczyce ) więc jak ktoś z okolic to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Marcin.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Czechy, Dubňany, Nádražní 7, Řemeslný Minipivovar Dubňák / Restaurace U Kače
    dadek
    Na Moravě w 2019 już co wieś to browar. Winiarski kraj przechodzi na piwo, co akurat mnie jako nie gustującego w winach, może tylko cieszyć. Trzeba od razu oddać Dubňanom - choć malutkie to jednak jest to miasto, do którego łatwo dostać się w ciągu 8 minut autobusem z Hodonína....
    2020-02-26, 21:25
  • ucho
    Dobczyce, Mostowa 16a, Galeria Jan
    ucho
    W ofercie marketu:
    Cornelius:
    -Ale Ale
    -Premium Lager
    -Greener Bio-Up
    -(i pewnie także inne pozycje)
    Kulmbacher
    -Mönchshof Original Pils
    -Mönchshof Urtypisches Schwarzbier

Podejrzewam, że asortyment w drugim sklepie -...
    2011-02-21, 23:39
  • Rycho_128
    Zawieszam członkostwo w Browarbizie
    Rycho_128
    No bo co to za browarbizowicz, który nawet piwa nie może się napić, kiełbachy zjeść itp? (żą, z tą kiełbachą to nie do Ciebie).
    Przyczyna jest prozaiczna: czeka mnie w najbliższym czasie cholecystektomia co niestety łączy się z wieloma przykrościami natury kulinarnej (dieta)...
    2010-07-09, 10:45
  • hasintus
    Kuchenno-łazienkowa warzelnia Hasintusa
    hasintus
    Pewnie dla doświadczonych piwowarów wyda się to śmieszne. Ale to była moja pierwsza warka i to co z niej powstało przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
    Nigdy bym nie pomyślał że, piwo robione w domu może być zupełnie klarowne, doskonale nagazowane, przy czym bąbelki gazu są o...
    2006-12-10, 21:07
  • Rafałek
    Hefe Weizen, jak chmielić?
    Rafałek
    Witam,

Może kilka słów o sobie. Jestem bardzo początkującym browarzycielem, ale już wiem, że wciągnęło mnie to po uszy. Dość powiedzieć, że w krótkim czasie jeden pokój w domu zamieniłem w pomieszczenie do produkcji, zakupiłem wszystkie urządzenia i zamierzam zacząć...
    2005-08-08, 16:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...