Coś mnie tchnęło dzisiaj przy browarze i pomyślałem, że to świetny pomysł na hobby. Tak mnie wciągnęło, ze w godzinę podstawowe browarniczepojecia przyswoiłem i czuje sie na siłach w pierwsze wiosenne dni rozpocząć doświadczenia. Obiecuje, ze będę was zameczal pytaniami i obserwacjami. Liczę na owocne moje członkostwo tutaj a na wasza pomoc. Browar prywatny rozkrecam pod Krakowem ( Dobczyce ) więc jak ktoś z okolic to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Marcin.
Witam wszystkich
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Na Moravě w 2019 już co wieś to browar
. Winiarski kraj przechodzi na piwo, co akurat mnie jako nie gustującego w winach, może tylko cieszyć
. Trzeba od razu oddać Dubňanom - choć malutkie to jednak jest to miasto, do którego łatwo dostać się w ciągu 8 minut autobusem z Hodonína....
-
Channel: Czechy
-
-
W ofercie marketu:
Cornelius:
-Ale Ale
-Premium Lager
-Greener Bio-Up
-(i pewnie także inne pozycje)
Kulmbacher
-Mönchshof Original Pils
-Mönchshof Urtypisches Schwarzbier
Podejrzewam, że asortyment w drugim sklepie -...-
Channel: Małopolskie
2011-02-21, 23:39 -
-
No bo co to za browarbizowicz, który nawet piwa nie może się napić, kiełbachy zjeść itp? (żą, z tą kiełbachą to nie do Ciebie
).
Przyczyna jest prozaiczna: czeka mnie w najbliższym czasie cholecystektomia co niestety łączy się z wieloma przykrościami natury kulinarnej (dieta)...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Pewnie dla doświadczonych piwowarów wyda się to śmieszne. Ale to była moja pierwsza warka i to co z niej powstało przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
Nigdy bym nie pomyślał że, piwo robione w domu może być zupełnie klarowne, doskonale nagazowane, przy czym bąbelki gazu są o...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Witam,
Może kilka słów o sobie. Jestem bardzo początkującym browarzycielem, ale już wiem, że wciągnęło mnie to po uszy. Dość powiedzieć, że w krótkim czasie jeden pokój w domu zamieniłem w pomieszczenie do produkcji, zakupiłem wszystkie urządzenia i zamierzam zacząć...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.