Witam Wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cerber76
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.03
    • 4

Witam Wszystkich

Nazywam się Mariusz i pije piwo
    Tak na poważnie to mieszkam w Rzeszowie i jestem funkcjonariuszem. Niedawno zakupiłem sprzęt do amatorki i chcę się zająć warzeniem w domu Pozdrawiam.
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum, powodzenia w pierwszych eksperymentach

Comment

Related Topics

Collapse

• ignacyk
      Witam wszystkich
      ignacyk
      Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
      2023-07-17, 14:52
    • bern43
      Cześć :)
      bern43
      Chciałbym wszystkich serdecznie powitać Jestem nowy na forum, nazywam się Barnaba, wiem dość niespotykane imię

Mam nadzieję, że nauczę się dużo będąc czynnym użytkownikiem

{REKLAMA CIACH]
      2022-03-09, 18:55
    • Grzegorz_D
      Witam wszystkich forumowiczów.
      Grzegorz_D
      Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
      2018-09-23, 22:03
    • Wojti4
      witam wszystkich
      Wojti4
      Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
      Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...
      2018-03-09, 12:22
    • bastion
      Mołdawia, Kiszyniów, Strada Aeroportului 80/3, Lumen Craft.[ Bez wyszynku]
      bastion
      W ostatnim czasie w Kiszyniowie powstało kilka nowych browarków rzemieślniczych, czego efektem jest bogatsza oferta piw ''nowofalowych'', na niezbyt bogatym miejscowym piwnym rynku.
      Młodzi piwowarzy, którzy warzą tam piwa, lubują się w tych stylach i nie boją się eksperymentować ....
      2018-12-12, 22:37
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...