Witajcie :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • prf885
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.05
    • 9

Witajcie :)

Cześć

Mam na imię Darek, mam 26 lat i jestem z Łodzi. Nie będę się tutaj za bardzo rozpisywał, myślę że z czasem jak popiszemy, poznamy się lepiej.

Powiem tylko tyle, że jestem tutaj dlatego że bardzo lubię piwko...

Miłego wieczoru
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum Pozdrowienia z Wrocławia, Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• yavo
      Armenia, Erewań, 10 Abovyan St, Beer Academy Etnograph
      yavo
      Lokal usytuowany naprzeciwko feralnego Kilikia Beerhouse, jednocześnie będący filią Beer Academy z ulicy Moskovyan (albo tamten jest filią tego, jak kto woli).

No soreczki, ale jeśli tutaj przy wejściu witam mnie rozchachany od ucha do ucha manager, a trzy kelnereczki rumienią się...
      2023-02-20, 15:48
    • ART
      Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
      ART
      Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
      2024-10-12, 20:15
    • bastion
      Ukraina, Równe, Hruszewskoho 77, Browarnia Na Hruszewskoho.
      bastion
      Ostatnim punktem piwnych peregrynacji po Równym, był browar restauracyjny Na Hruszewskoho. Nazwa łączy się z ulicą na której się znajduje. Jest to nieco na wschód od centrum miasta, bardzo blisko Stahlberga.
      To mały kompleks na który składa się piętrowy przeszklony barak z ogródkiem...
      2020-08-07, 21:10
    • pietrus96
      Osad w butelkach
      pietrus96
      Cześć,
      dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
      2024-01-13, 20:24
    • bastion
      Ukraina, Odessa, Fontanska Doroha 11, Beer Mood.
      bastion
      Nieco się pomyliłem jeśli chodzi o godziny otwarcia lokalu i zjawiłem się prawie pól godziny przed czasem. Jednak nie stanowiło to problemu gdy zostałem zaproszony do środka przez panią manager. Generalnie to lokal nieco z wyższej półki, już przy wejściu pani oficjel zarządza rezerwacjami,...
      2021-05-04, 21:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...