Po namowach kolegów zdecydowałem się zarejestrować. Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieję, że spotkam tu miłą atmosferę, podobną do piwnych imprez na jakich byłem w ostatnim czasie. Nie warzę własnego piwa, ale chętnie degustuję ...
Witaj Pawle, na pewno się nie rozczarujesz, choć dyskusje tutaj potrafią bywać burzliwe
Na początek proponuję Ci uzupełnić nieco zakładkę "Twój profil", czyli garść informacji o sobie
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...
Siemka wszystkim. Jestem Piotrek lubię dobre piweczko ( najlepiej ALE), aczkolwiek uwielbiam eksperymenty dodatkowo zbieram kapsle, etykiety i wszystko co związane z piwkiem
Comment