Witam Wszystkich"Po_raz_pierwszy"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gogo57
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.05
    • 1

Witam Wszystkich"Po_raz_pierwszy"

Wasze Zdrowie!
    Witam
    Moderatorowi dzięki za „wirtualny toast”. Miły wstęp. Jestem z miasta w pobliżu Sierpca, są u nas dwa małe browary z dobrym ale drogim piwem . Z Waszą pomocą w Płocku moi koledzy będą mogli pić do woli i gratis, bardzo dobre piwo. Drożdże, enzymy i jęczmień kocham od dawna i używam do wytwarzania „Jacka z Daniłowa”. Piwa też nie spaprzę. Proszę więc o przyjęcie forumowego klubu.
    Gogo57

Related Topics

Collapse

• darekd
    Sibeeria, Srpen (2020)
    darekd
    Browar znany dużo wcześniej jako kontraktowiec z hipsterskim i drogim lokalem na praskich Vinohradach.

Dadek odwiedził ich w zeszłym roku, jak zainwestowali we własny lokal:

https://www.browar.biz/forum/showthr...light=Sibeeria

Przy...
    2020-08-23, 23:46
  • Browar-Besko
    wirtualny browar - jak rozpocząć ?
    Browar-Besko
    Jakie warunki trzeba spełnić by posiadać wirtualny browar pod własną marką (np. Browar Besko), dla którego piwo będą produkować inne browary ?
    Pomysł zaczerpnąłem z wirtualnego browaru Gniewosz Gontyniec.
    2012-07-19, 22:01
  • Cooper
    Browar numer 3 w Płocku
    Cooper
    Browar dopiero (jak zrozumiałem z artykułu) w fazie projektowania bo chyba nawet za wyjątkiem "gołego" budynku nic nie ma z wyposażenia - a my już dysputujemy nad schematem produkcji w nim
    Myślę że ciekawiej było by podyskutować o czymś co już jest i określa się mianem...
    2011-09-29, 13:39
  • Pinio74
    Piwo z browaru Fortuna w Płocku - zapytanie pw. do Warszawiaków i Łodzian
    Pinio74
    Nie wiem, czy właściwie zatytułowałem wątek, ale spróbuję wyjaśnić o co mi chodzi. Jak już napisałem jakiś czas temu na forum, w Płocku otwarty został niedawno pierwszy sklep, powiedzmy aspirujący do specjalistycznego sklepu piwnego. Na razie jest tam więcej zagranicy niż ciekawych...
    2007-10-04, 13:41
  • becik
    Patrol piwny - Islandia
    becik
    Postanowiliśmy odwiedzić Islandię nie w lato, kiedy na wyspę ciągnie sznur turystów, tylko w zimę, kiedy w kraju zimno, a my na przekór, że zimą trzeba jechać do ciepłych krajów postanowiliśmy udać się do jeszcze zimniejszego. Zima na Islandii jest zjawiskiem naprawdę urzekającym,...
    2018-05-26, 16:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...