Witam,
Jestem miłośnikiem diety śródziemnomorskiej, czerwonych win półwytrawnych oraz piw miodowych i innych łagodnych piw z minimalną goryczką. Z wielkim zamiłowaniem gotuję, więc zawsze chętnie zamienię na forum słówko na temat dopasowywania różnych piw do konkretnych gatunków mięs i innych potraw.
Mieszkam w miejscowości, w której 300 m od mojego domu jest (podobno) największy w kraju Leclerc, więc jego dział piwny też jest na miarę ogólnej wielkości hipermarketu. Daje to dobrą możliwość próbowania różnych piwnych nowości na rynku, albo sprawdzania, czy jakość starych znanych piw spadła/wzrosła. W zabawie tej nie przekraczam jednak tzw. dawki ryzykownej zdefiniowanej przez WHO...
Pozdrawiam forum
Budweiser USAAF
Jestem miłośnikiem diety śródziemnomorskiej, czerwonych win półwytrawnych oraz piw miodowych i innych łagodnych piw z minimalną goryczką. Z wielkim zamiłowaniem gotuję, więc zawsze chętnie zamienię na forum słówko na temat dopasowywania różnych piw do konkretnych gatunków mięs i innych potraw.
Mieszkam w miejscowości, w której 300 m od mojego domu jest (podobno) największy w kraju Leclerc, więc jego dział piwny też jest na miarę ogólnej wielkości hipermarketu. Daje to dobrą możliwość próbowania różnych piwnych nowości na rynku, albo sprawdzania, czy jakość starych znanych piw spadła/wzrosła. W zabawie tej nie przekraczam jednak tzw. dawki ryzykownej zdefiniowanej przez WHO...
Pozdrawiam forum
Budweiser USAAF
Comment