Witam z Krakowa :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pawel_T
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.07
    • 10

Witam z Krakowa :)

Witam wszystkich tu zgromadzonych z okazji wczorajszych urodzin postanowilem sie tu zarejestrowac. Dodatkowo jestem nowym klientem sasiadujacego ze mna nowego sklepu przy ul. Luzyckiej 25 w Krakowie "Piwa i wody regionalne" (super obsluga, polecam ). Conieco warze w domu, a przy niesprzyjajacej pogodzie, braku czasu czy lenistwie, zaopatruje sie wlasnie w sklepach jak powyzej
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Witaj!
    Wyobraź sobie, że ja też zarejestrowałem się tuż po swoich urodzinach i jestem tu już 10 lat. Życzę tego samego

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Dziekanowice 200, Browar Trzech Braci
      pebejot
      Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
      Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
      2024-08-20, 22:27
    • pebejot
      Krzywaczka 948, Browar Alteria
      pebejot
      Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
      Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
      Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
      Dookoła jest...
      2024-10-13, 22:31
    • bastion
      Bułgaria, Mezdra, Ul. Pazara, Hotelski Kompleks Ariel.
      bastion
      Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
      Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...
      2024-09-04, 21:16
    • genea
      2019.07.26-28 Street Beer Festival na Urodzinach Łodzi
      genea
      W najbliższy weekend odbędą się obchody 596 urodzin Łodzi. Jedną z imprez towarzyszących temu wydarzeniu jest Street Beer Festival. Odbędzie się na ul. Piotrkowskiej przy pasażu Schillera. Będzie trzynaście browarów, Bractwo Piwne i PSPD. Zapowiedzieli się : Browar Piwoteka​ , Browar...
      2019-07-24, 22:36
    • e-prezes
      Wąsosz (?), Wawelskie AIPA
      e-prezes
      Piwo dystrybuowane wokół Krakowa i w nim zapewne przez podmiot/hurtownię z Krakowa. Są dedykowane szklanki. Tu wyłapane w lecie pod miastem w Zielonkach.

Generalnie cieszy mnie to, że nie tylko mierne piwa są oferowane w lokalach gastro poza centrum miasta. Ja byłem dość mocno...
      2023-01-29, 17:02
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...