Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahmet
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.07
    • 1

Witam

Witam wszystkich Forumowiczów.
    Niedawno zainteresowałem się piwowarstwem domowym i myślę, że to dobre miejsce żeby się czegoś na ten temat dowiedzieć.
    Pozdrawiam.
  • Samael
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.09
    • 153

Witaj ! To bardzo dobre miejsce do nabycia wiedzy.Udanych warek zycze

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Niemcy, Bischberg, Regnitzstraße 2, Brauerei Zur Sonne
      dadek
      Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
      2025-01-28, 02:04
    • dadek
      Oberursel, Ackergasse 13, Alt-Oberurseler Brauhaus
      dadek
      Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
      2023-10-03, 23:05
    • abernacka
      Polskie Browary - stan faktyczny
      abernacka
      Każdy, kto choć trochę interesuje się polskim przemysłowym piwowarstwem, z dużym zainteresowaniem czyta każdą wiadomość dotyczącą nowych, piwnych inicjatyw w naszym kraju. A takich na całe szczęście nie brakuje. W tym samym czasie jednak zapominamy o browarach, które już od jakiegoś...
      2022-06-25, 11:46
    • dadek
      Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
      dadek
      Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
      2024-10-23, 01:37
    • waclaw67
      Podstawka.Gdzie jej miejsce
      waclaw67
      Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
      Nigdzie nie mogę jej znaleźć.
      2022-01-09, 16:12
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...