Witam Wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeczyc
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.08
    • 9

Witam Wszystkich

Bardzo się cieszę, że znalazłem się w tym fantastycznym miejscu; może ktoś zrozumie moją frustrację spowodowaną niemożnoscią przestania konsumowania oraz rowerowania (ach to opresyjne państwo, ach, ta wątła kondycja rankiem po).

Ech tam, ważne żeby było miło

Related Topics

Collapse

• dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 01:37
  • dadek
    Domažlice, Pivovarská 10, Městský pivovar Domažlice
    dadek
    W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
    2023-05-18, 04:23
  • darekd
    Weird Beard [Weird Beard & Frontaal], Full Frontaal
    darekd
    Kooperacja Anglików z Londynu

https://www.weirdbeardbrewco.com/

i Holendrów z Bredy:

https://www.brouwerijfrontaal.nl/

która przy wsparciu pewnej palarni kawy dała piwo w stylu coffee barley wine o zaw. alk. 9,6%
    a które dodatkowo przeleżakowało...
    2022-01-20, 23:48
  • Anahan89
    Gdzie fermentować?
    Anahan89
    Hej wszystkim,
    To mój 1 post tutaj więc na początek się przedstawię. Nazywam się Dawid i piwo zacząłem robić kilka lat temu ale z ekstraktow. W sumie 4 warki w tym jedną z brew kitu. Miałem długą przerwę spowodowaną wyprowadzka, wynajmowane mieszkanie itp. Ogólnie brak warunków....
    2017-12-18, 12:29
  • garuu
    Witam browarników
    garuu
    Witam serdecznie wszystkich milosników piwa i domowego warzenia. Z tej strony Marcin. Wielbiciel zlotego i nie tylko trunku gdzies od 20 lat. Ze wzgledu na to ze od lat mieszkam w Anglii jestem fanem wszystkich rodzajów piwa jakie tu mozna zakupic a rynek piw rzemieslniczych jest tu ogromny. W mojej...
    2017-03-10, 12:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...